enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

İstanbul 3. Bölge Seçim İrtibat Bürosu Sargül’le açıldı

İstanbul 3. Bölge Seçim İrtibat Bürosu Sargül’le açıldı
25.08.2015
111
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Büyükçekmece’de partililer tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantı ve İstanbul 3. Bölge Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışına katıldı. CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Yöneticileri ile Belediye Başkan Aday Adaylarının katıldığı açılış yoğun katılım ve coşkuyla gerçekleştirildi.

BELEDİYE BAŞKANLARI VE İLÇE BAŞKANLARI SAHNEDE

Güzelce Güzelkent Sitesinde gerçekleştirilen kahvaltı ile başlayan programda İBB Adayı Mustafa Sarıgül, belediye başkanlarını ve ilçe başkanlarını sahneye davet ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

“İSTANBUL’DA SEVGİ, BARIŞ VE DOSTLUK DÖNEMİNİ BAŞLATACAĞIZ”

Kahvaltı programının ardından Büyükçekmece’de İstanbul’daki ilk seçim irtibat bürosunu açan Sarıgül, burada da yoğun bir kalabalıkla karşılandı. Büyük bir demokratik buluşmaya ihtiyaçları olduğunu kaydeden Sarıgül, partililerden herkesi kucaklamasını istedi. Sarıgül, “Yapılan kamuoyu yoklamalarında Ak Parti’ye oy veren yurttaşlarımızın yüzde 18’i ‘Ben Sarıgül’e oy veririm’ diyor. Demokraside her zaman aynı partiye oy verilmez. Bir siyasi partiye oy verenleri güç bende diye kenara iterseniz arayış içerisine girerler. Arayış içinde olanlar kendilerine en yakın kim ise onun yanına giderler. Mustafa Sarıgül, örflerine, adetlerine bağlı, inançlara saygılı toprağından ve bayrağından ayrılmayan, cumhuriyetin değerlerine ve Atatürk ilkelerini her zaman geliştirip güçlendiren bismillah diye yola çıkan bir kardeşinizdir. İstanbul’da kin dönemine ve ötekisi olan anlayışa son verip, sevgi, barış, dostluk dönemini başlatacağız” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.