enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Öncü: Kavganın değil barışın tarafındayız

Öncü: Kavganın değil barışın tarafındayız
26.01.2024
3
A+
A-

Ak Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü “Kavganın, gürültünün ve patırtının karşısında olup; barış birlik ve kardeşlikten yanayız” dedi.

Ak Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü adaylığının açıklanmasından sonra basın mensupları bir araya gelerek, bazı projelerini açıkladı ve gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ak Parti İlçe Başkanı Harun Özer’inde katıldığı toplantıda konuşan Öncü, ‘Biz kavganın, gürültünün değil, barışın ve sevginin tarafındayız’ mesajı verdi.

Esenyurt Esenkent Hasırlı Restaurant’ta düzenlenen toplantıda ilk olarak İlçe Başkanı Harun Özer konuştu. Özer, partilerinin Esenyurt’ta 18 aday adayının bulunduğunu hatırlatarak, ‘Biz sayın cumhurbaşkanımıza ve partimizin üst düzey yöneticilerine adayın mutlaka Esenyurt’tan olması gerektiği talebimizi iletmiştik. Şimdi Esenyurtlu bir adayımız oldu. Sayın Hamit Öncü 35 yıldır Esenyurt’a hizmet veriyor. Yüzde 90’nın üzerinde tanınırlığı var. Bundan dolayı da mutluyuz.”dedi.

AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü’ de öncelikle kendisini aday gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan ve parti yöneticilerine şükranlarını ifade etti. İlçe yönetimine ve partililerine de kendisine yönelik desteklerinden dolayı teşekkür eden Öncü, kendisine duyulan güvene layık olmak için vargücüyle çalışacağını söyledi.

Kavganın, gürültünün ve patırtının karşısında olup; barış birlik ve kardeşlikten yana olduğunu vurgulayan Hamit Öncü, Mevlana ve Hacıbektaş’ı Veli’den sevgi ve kardeşlik içeren sözler paylaştı. Öncü ‘Bu ilkeler çerçevesinde geçmişe değil geleceği bakarak yürüyeceklerini’ söyledi.

İlçenin mezbelelikten kurtulmasına rağmen halen bazı önemli sorunları bulunduğu ifade eden Öncü, bunların başında da konut mağdurları ve ulaşım sorunun geldiğini ifade etti. Önü bu sorunları İBB ve merkezi hükümetin destekleri ve işbirliğiyle çözeceklerini söyledi.

KAYNAK : DURUM GAZETESİ

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.