enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

İŞTE SOSYAL BELEDİYECİLİK

İŞTE SOSYAL BELEDİYECİLİK
03.03.2022
116
A+
A-

Çatalca’mızda sadece cumhuriyet tarihimizin en önemli hizmetlerini görevinin ilk üç yılına sığdırmasıyla değil, makamdan çok sahadan yönetim tarzıyla da gönüllerde taht kuran Başkanımız Mesut Üner, sosyal belediyecilik adına çok önemli çalışmalar yapmaya durmaksızın devam ediyor. 

Daha önce makamında haftanın belli gümlerinde halk günü toplantıları düzenleyerek ilçe halkımızla birebir görüşmeler gerçekleştiren Başkanımız Mesut Üner, bu kez ilçe halkımıza giderek toplantı programları organize etmeye başladı.

Yerinde ziyaretle halk günü toplantılarının ilk durağı Yalıköy mahallemiz oldu. Yalıköy muhtarımız Fehmi Kaçar’ın katıldığı toplantıya Başkanımız Mesut Üner ile birlikte Başkan Yardımcılarımız, Meclis Üyelerimiz ve Birim Müdürlerimiz olmak üzere Çatalca Belediyemiz tam kadro katılım sağladı. Başkanımız Mesut Üner toplantının ilk bölümünde görevinin ilk üç yılında Çatalca’mıza kazandırdığı hizmetlerle ilgi bir sunum gerçekleştirdi. Sunumu Yalıköy halkımız büyük bir memnuniyetle takip etti. Sunumun Yalıköy ile ilgili bölümü başta olmak üzere tüm vizyon projelerimiz büyük bir alkış aldı. Programımızın ikinci bölümünde istişare görüşmeleri başladı. Halkımızın öneri, görüş ve şikayetleri dinlendi. Şikayetlerin çözüm çalışmaları anında başladı. Halkımızın oldukça memnun olduğu toplantıda Başkanımız Mesut Üner’e gösterilen yakın ilgi ve alaka dikkatlerden kaçmadı.

Yalıköy’de gerçekleşen halk günü toplantımız sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Bildiğiniz gibi daha önce halk günü toplantıları geçekleştirip, belediyede sizlerle birebir görüşmeler gerçekleştirdik. Şimdide söz sırası yine sizde dedik, bu kez biz sizleri ziyaret ettik. Başkan Yardımcılarımız, Meclis Üyelerimiz, Muhtarımız ve Birim Müdürlerimizle sizlere ulaşmak için yola çıktık. Bu akşam ki durağımız Yalıköy köy kahvemiz oldu. Halkımızın istek, öneri, görüş ve şikayetlerini tam kadro yerinde dinleyip çözüme kavuşturma çalışmalarımızı başlattık. Ziyaretimizdeki sizlerin samimi ilgi, alaka ve karşılamanız, Çatalca’mıza hizmet yolunda bizlere güç verdi. İlçemizdeki tüm mahallelerimizi tek tek tam kadro ziyaret edeceğiz. Bundan sonraki durağımız Cuma akşamı 20.00’da Karacaköy mahallemiz olacak. Halkımız için varız, çünkü Birlikte Çatalca’yız.’’ dedi.

#BirlikteÇatalcayız 

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.