enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5188
EURO
34,7220
ALTIN
2.497,58
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Kadınlardan İç Isıtan Proje

Kadınlardan İç Isıtan Proje
18.02.2017
106
A+
A-

Soğuk kış günlerinde ihtiyaç sahibi çocuklara yardım için başlatılan ‘Sevgimizi Ellerimizle Örüyoruz’ projesinde kadınlar atkı ve bereleri elleriyle dokuyor.

 Küçükçekmece Belediyesinin ihtiyaç sahibi çocukların kış aylarında soğuktan korunmaları için başlattığı ‘Sevgimizi Ellerimizle Örüyoruz’ projesinde kadınların yaptığı el örmesi atkı, bere ve eldiven gibi dokuma ürünler çocuklara gönderilecek. 10 Bilgievi ve çeşitli noktalarda yürütülen çalışma 19 Şubat Pazar günü sona erecek. Öte yandan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’in eşi Nilgün Karadeniz de kadınlarla birlikte atkı ördü.

Projeye katılan kadınları yerlerinde ziyaret eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ” Küçükçekmece Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi çocuklarımız için atkı, bere ve eldiven alabilecek güçteyiz. Parasıyla bu ürünleri temin edebiliriz. Fakat vatandaşlarımızın da bu sevgi paylaşımına ortak olmalarını istiyoruz. Çünkü emekle, göz nuru olarak ortaya bir şeyler koymak daha anlamlı olacaktır. Buradaki ablalarımızın, teyzelerimizin ilmek ilmek dokudukları sevginin bir dua hükmünde olduğunu düşünüyoruz. Umduğumuzun çok üzerinde bir ilgiyle karşılaştık. Bizim 10 farklı bilgievimizde de kadınlarımız bu çalışmayı oralarda da yürütüyorlar” dedi.

“Sevgiyi ellerimizle örüyoruz”

Yardıma muhtaç çocuklar için bir katkı da kendisi sağlayan Hürrem Nail, “Sevgimizi ellerimizle örüyoruz diye bir proje geliştirildi. Onun için biz de burada yardıma ihtiyacı olan, atkı veya bere alamayan çocuklar için velilerimizle birlikte bu ürünleri yapıyoruz. Gerçekten sevgiyi ellerimizle örüyoruz bu yöntemle” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.