enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Kadıoğlu’ndan İpsala’ya Bir Dizi Hizmet

Kadıoğlu’ndan İpsala’ya Bir Dizi Hizmet
25.08.2015
135
A+
A-

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun Trakya bölgesi ilçe ve beldelerine yönelik kardeş belediyelere yardım ve hizmet destekleri devam ediyor.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun eşi Rabia Kadıoğlu tarafından Edirne İli İpsala İlçesine yaptırılacak olan Camii’nin temeli atıldı. Rabia Kadıoğlu Camii temel atma törenine; Sağlık Bakanı ve Edirne Milletvekili Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve eşi Rabia Kadıoğlu, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, İl ve ilçe daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Okul hizmetleri ve camii temeli atıldı

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun geçtiğimiz aylarda Edirne-İpsala İmam Hatip Lise ve Orta Okulu tamir ve tadilatı, İpsala İmam Hatip öğrenci yurdu yapımı, İpsala Meslek Yüksek Okulu öğrenci yurdu yapımı, temizlik ve altyapı yardımları gerçekleştirmişti. Başkan Kadıoğlu’nun bu seferki ziyareti Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımı ile gerçekleşen eşi Rabia Kadıoğlu tarafından yaptırılan camii temel atma ve kardeşlik iftarı programı oldu.

KERMAN,“ HALKIM ADINA KADIOĞLU’NA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

İpsala Merkezde gerçekleşen Rabia Kadıoğlu Camisi temel atma töreninde açılış konuşmasını gerçekleştiren İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na ilçelerine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Kerman, “Öncelikle ilçemize yapmış olduğu hayırlı işlerden dolayı ilçe halkım adına teşekkür ediyorum. Sayın bakanım, İpsala artık emin ellerde, sabah namazı ile hizmet vermeye başlıyoruz, gecenin 12’sine kadar çalışmalarımız devam ediyor. Bugün belediye başkanı olarak 100’ncü günümüzü tamamlamayı sizlerle ve bu güzel hizmetlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

RABİA KADIOĞLU, “ALLAH İÇİN YAPILAN ASIL BUNLARDIR”

Başkan Kerman ardından camii yapımını üstlenen Rabia Kadıoğlu söz aldı. Bayan Kadıoğlu, “Bugün bizim için çok duygulu ve anlamlı bir gündür. İnsan öldüğü zaman, eğer yaşadığı sürede insanlığın hizmetine bir şeyler yapabilmişse cami, okul, hastane gibi tesisler yapabilmişse, insanlığın huzur ve saadeti hizmetlerinde bulunmuş ise işte öldükten sonra amel defterine devamlı sevap yazılıyor. Dünyada insanların faydalanabileceği eser ve tesisler yapabilmek Allah için asıl yapılan bunlardır. Bizde bugün bizler için bu mabetten dua eden insanlar olacak umudu ile böyle bir hizmette bulunmak istedik. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

BAKAN MÜEZZİNOĞLU, “MANEN VE MADDEN HAYATIMIZI GELİŞTİRMELİYİZ”

Rabia Kadıoğlu ardından Sağlık Bakanı ve Edirne Milletvekili Dr. Mehmet Müezzinoğlu söz aldı. Bakan Müezzinoğlu, “ Geçtiğimiz yıl yine İpsala ilçemize Esenyurt Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu ile birlikte katıldık ve burada eksik olan hizmetleri yakından gördük. Hizmetleri ile Türkiye’de örnek gösterilen ilçe ve Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu gerekli tüm desteği göstererek 1 trilyonluk hizmet yardımı sağladı. Bugün de sevgili hanım kardeşimiz Rabia Kadıoğlu’nun adını vereceğimiz camimizin temelini atacağız. Kadıoğlu ailesi öyle ki hizmet ve yardım için adım attıkları zaman bir daha söylemeye gerek yoktur. Ne kadar zengin olursak olalım, hangi makama sahip olursak olalım, dünyaya doğduk ve bir gün gelecek öleceğiz. Bu sebeple insanlarımıza ne kadar hizmet edersek manevi hayat için o kadar bizim için faydalı olacaktır. Dinimizde manen ve madden diyor. İşte bizde İnsanı manen ve madden birlikte bir bütün olarak yetiştirebiliyorsak, gelişebiliyorsak o zaman hayatımız hem çok zengin ve çok sağlıklı olacaktır. Bugün temelini atacağımız Rabia Kadıoğlu Camimiz tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun.

Konuşmalar ardından protokol tarafından butona basılarak, Rabia Kadıoğlu Camisine ilk harç döküldü. Tören programı sonrasında Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu eşi Rabia Kadıoğlu ile birlikte İpsala merkezde kurulan iftar sofralarına katılarak İpsalalı vatandaşlarla dua ederek oruç açtılar.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.