enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4958
EURO
34,8437
ALTIN
2.435,78
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Kamu Hizmeti Veren Tüm Kuruluşlara Avcılar Belediyesinden Destek

Kamu Hizmeti Veren Tüm Kuruluşlara Avcılar Belediyesinden Destek
28.01.2017
106
A+
A-

KAMU HİZMETİ VEREN TÜM KURULUŞLARA AVCILAR BELEDİYESİNDEN DESTEK

Elektrik arızasını çabuk gidermek için sepetli araç ve teknik eleman desteği gibi birçok kuruluşa destek veren Avcılar Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Başkan Dr. Handan Toprak Benli’ nin öncülüğünde, Avcılar halkının günlük yaşamın getirdiği olumsuzluklar ve aksaklıklardan etkilenmemeleri için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Avcılar Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, aydınlatma direklerinin arızalarının tamirinden mahalle aralarında meydana gelen su tesisatı arızalarının yapımına kadar birçok alanda Avcılar’da yaşayan vatandaşlar için hizmet etmeye devam ediyor. İbadethanelerin temizliği, okullarda yapılan aydınlatma tadilatı ve okulların temizliği, belediye otobüsü çarpması sonucu devrilen elektrik direğinin tekrar yerleştirilmesi, kar yağışının etkili olduğu zamanlarda can ve mal kaybına sebep olmaması için buz sarkıtlarının temizlenmesi ve karların kürünmesi gibi birçok hizmeti, Avcılar halkının günlük yaşantısına kesintisiz devam edebilmesi için gerçekleştiriyor.

Avcılar Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, BEDAŞ gibi Avcılar’da bulunan diğer kamu kurumlarına da, Avcılar halkının sorununun hızla çözülebilmesi için teknik personel ve araç desteği sağlıyor. Avcılar Belediyesi bünyesinde yer alan müdürlüklerle de koordineli bir şekilde çalışarak gerekli olduğu anlarda teknik personel ve araç desteği sağlayarak belediyenin vermiş olduğu hizmetlerin de aksatılmadan devam etmesini sağlıyor.

KALİTELİ HİZMET KALİTELİ YAŞAM

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli de konu ile ilgili olarak; “ Biz hizmet etmek için varız. Hemşehrilerimizin daha iyi şartlarda yaşaması ve daha kaliteli hizmet alması için yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.