enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4751
EURO
34,9428
ALTIN
2.437,44
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

KARAKAŞ ` SİYASETİN GERÇEK KAHRAMANLARI SİZLERSİNİZ`

KARAKAŞ ` SİYASETİN GERÇEK KAHRAMANLARI SİZLERSİNİZ`
25.08.2015
100
A+
A-
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, yaklaşan yerel seçimler dolayısı ile yoğun çalışma temposuna girecek olan ilçe yönetim kurulu üyelerinin eşleri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. AK Parti Silivri Teşkilatı konferans salonunda gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda konuşan Karakaş, “ Önümüzde çok önemli bir seçim süreci var. Bu süreçte çok yoğun bir tempo ile çalışacağız. Siyasetçi eşi olmak çok fedakârlık ister. Yaptığınız fedakârlıklarla sizler siyasetin gerçek kahramanlarısınız” dedi.
YAPTIĞINIZ FEDAKÂRLIKLA SİLİVRİ’YE HİZMET EDİYORSUNUZ

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı SKM Başkanı Filiz Güler, İlçe Başkanvekili Dilek Demiral ve eşi Gülcan Karakaş ile kahvaltıya katılan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, yönetim kurulu üyelerinin eşleri ile bir araya geldiği toplantıda yaptığı konuşmada, “AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı olarak kurulduğumuz günden bu güne kadar, birçok başarılı hizmete imza attık. Başarı ekip işidir ve bu başarılı ekibin arkasında her türlü fedakârlığa katlanan sizler varsınız. Bu sebeple hem sizlere teşekkür etmek hem de yaklaşan seçim sürecinde yapacağımız çalışmalar ve projeler hakkında sizlere bilgi vermek adına bu organizasyonu gerçekleştirdik. Siyasetçi eşi olmak çok sabır ve fedakârlık isteyen bir durumdur. Bizler Silivri’mize, İstanbul’umuza ve ülkemize hizmet etmek adına gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz.
 Bunu yaparken maddi manevi çaba sarf ediyor, eşimize çocuklarımıza çok fazla vakit ayıramıyoruz. Ama yaptığımız bütün fedakârlıklar ailelerimizin, çocuklarımızın daha iyi bir geleceğe sahip olmaları adınadır. Silivri’yi Silivriliye yakışır bir hale getirmek adına bir çok projemiz var. İnşallah sizlerin de desteği ile 30 Mart sabahı emanetimizi geri alarak hizmetlerimize kaldığımız yerden devam ederek Silivri’mize hizmet edeceğiz. Şunu açıkça söylemeliyim ki sizler de yaptığınız fedakârlıklarla Silivri’ye hizmet ediyorsunuz. Bu sebeple seçimler bitene kadar sabırla ve metanetle eşlerinize destek olun.” dedi. 
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.