enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

KARAKAŞ:30 Mart’ta halkımızdan yumruk yiyecekler

KARAKAŞ:30 Mart’ta halkımızdan yumruk yiyecekler
25.08.2015
105
A+
A-

Programa AK Parti Silivri İlçe Başkanı DileK Demiral, İBB Meclis Üyesi ve eski İlçe Başkanı Metin Karakaş, önceki dönem Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Selimpaşa eski Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu, Çanta eski Belediye Başkanı Saffet Sert, Değirmenköy eski Belediye Başkanı Osman Topaç, Gümüşyaka eski Belediye Başkanı Hüseyin Agu, Akören Muhtarı Mustafa Gül, AK Parti Akören Köy Başkanı Bahaddin Sabancıoğlu, Belediye Meclis Üyesi Adayları, Parti Yöneticileri ve Teşkilat Mensupları katıldı.

HAYAL ETTİKLERİMİZDEN DE FAZLASINI YAPTIK

Bugüne kadar Silivri’ye yapılan büyük hizmetlerde AK Parti’nin imzası olduğunu belirten Önceki dönem Belediye Başkanı Hüseyin Turan; “Bizim derdimiz Silivri, bizim derdimiz Akören. Geçmiş dönemde yapılan işlerimize kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. AK Parti Belediyeciliğinin tadını Silivri bir dönem aldı. Tekrar bu tadın alınması için, Akören’in AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayımız Tahir Sert’i destekleyeceğini biliyorum. İnanıyorum ki burada anlatılacak projelerin, on katı kadar daha fazlasını yapacağız. Çünkü biz hayal ettiklerimizden de daha fazlasını yapmıştık. Gelmez dedikleri doğalgazından, yapılmayan belediye binasından, adliye binasından, devlet hastanesine kadar pek çok hizmeti halkımızla buluştutduk. 5 senedir Silivri’ye hiçbir hizmet yapmayan, yan gelip yatan bir yönetim var. İşimiz hizmet ve gücümüzü milletten alıyoruz. Sizlerin de ayağınıza kadar gelen bu projeler için desteğinizi Kadir Topbaş ve Tahir Sert başkanımızdan yana kullanacağınızı biliyoruz” dedi.

EFSANE KADROMUZU KISKANIYORLAR

Bütün vatandaşlarımızın kıymetli olduğunu ve onların desteği ile seçimlerin yeniden kazanılacağından emin olduğunu vurgulayan İBB Meclis Üyesi ve eski İlçe Başkanı Metin Karakaş; “Bizim birlik içindeki halimizi, bu kadromuzu görenler kıskanıyorlar. Çünkü bu kadro efsane bir kadro. Bütün belediye başkanlığı yapmış arkadaşlarımız hizmet etmek için bir aradalar. Birkaç yıl önce televizyonlarda, bir hanım efendi, “bir çobanla benim oyum bir olur mu?” demişti. Benim oyum köylüden, çobandan daha önemli dedi. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tabii bir olur dedi. Akören, başbakanını, milletvekilini, meclis üyesini, belediye başkanını seçecek. Demek ki köylünün oyu ile şehirlinin oyu bir oluyormuş. Başbakanımız sizlerle birlikte en güzel cevabı verdi. Biz aynı Fatih Sultan Mehmet’in fethe gittiği gibi Silivri’ye fethe Akören’den başlıyoruz. Gacal Mahallesi’nden ve Pomak Mahallesi’nden başlıyoruz.”

2 DAKİKA DÜŞÜNÜN 5 YILINIZ KAYBOLMASIN

“ Muhalefet kendisine kurtarıcı olarak Şişli Belediye Başkanı’nı seçmiş. Madem bu adam kurtarıcıydı, neden yolsuzluktan dolayı onu partiden attınız? Şişli’de hangi projeyi yaptı? Silivri için hangi projeyi üretiyor? İstanbul için hayali ne? Bir de bizim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş’a bakınız. Bir tarafta dayak atan, diğer tarafta İstanbul’u fetheden bir belediye başkanı var. İşte biz o belediye başkanı ile ve onun meslektaşı Çanta’da 20 yıl önce büyük sorunları çözmüş, tecrübesi ile Silivri’ye çok şey katacak olan Mimar Tahir Sert’i belediye başkanı yaparak, hizmetlere yeniden kavuşacağız. 2 dakika düşünün, 5 yılımızı kaybetmeyelim. Mevcut Belediye Başkanımız bir rekora koştu. Belediyesini en çok borçlandıran ve 39 ilçe içerisinde en beceriksiz belediye başkanı oldu. 30 Mart’ta onu sandığa gömeceğiz. Kadir Topbaş’ı 3. kez Belediye Başkanı yapacağız. Tahir Sert’i Silivri ile buluşturacağız” dedi.

HİZMETLERİN MİMARLARI İLE BİRLİKTEYİZ

Silivri’nin geldiği noktanın içler acısı olduğunu söyleyen AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral; “Ben sizlerin bir kızıyım. Bu dönemde AK Parti’de ilçe başkanlığı görevi nasip oldu. Gururlar ve onurla çalışmaya devam ediyorum. Bizim sermayemiz, en büyük projemiz birlik ve beraberliğimizdir. Bugün burada yanımızda olan bütün belediye başkanlarımız, Silivri’deki hizmetlerin mimarlarıdır. Özcan Işıklar, gazetelere verdiği demeçte, en büyük projemiz insan demiş. Projelerinden, 5 yıl boyunca yapamadıklarından ya da yapacaklarından bahsetmemiş. Bizim Silivri için sayısız projemiz var. 5 yıldır Silivri’de neler yapılamadı? Hüseyin Turan başkanımız, imar planlarını hazırladı ve bıraktı. Ancak 5 yıldır imar planlarını çıkartamadıkları için Silivri içine kapandı.”

5 YILDIR AĞUSTOS BÖCEĞİ GİBİ YAŞADILAR

“Silivri 5 yıl önce canlı bir şehirdi. Ama artık kasvete büründü. Akşam 8’den sonra dışarıya çıkamaz olduk. Sürekli insanların umutları ile oynadılar. 5 yıldır üniversite hikayesi ile insanları oyaladılar. Biz yol yapıyoruz, kenarına iki kaldırım döşeyip, sizin için kavşaklar yaptık diyorlar. Ama insanlar artık bu umut tacirlerine fırsat vermeyecekler. 5 yıldır ağustos böceği misali festival, eğlence, iki park, bir meydan yaparak halkı oyaladı. Benim Silivrim bunu hak etmiyor. Ben Cumhuriyet kızıyım, ben Atatürkçüyüm. Biz Silivri’de yaşıyoruz. Hepimiz kardeşiz. Bu halk üzerinde oynamaya çalıştığınız oyunları yemeyecek. Bu zihniyet, Menderes’i asan, Özal’ı öldüren zihniyet. Başbakanımıza 200 küsür ciddi şekilde suikast yapıldı. Neden? Dik durduğu, haksızlıklara meydan okuduğu, hizmet getirdiği için. Biz de onun temsilcisi olarak sizlere geldik. Projelerimiz ile hizmetlerimiz ile geldik. Bize sahip çıkacağınızı biliyoruz” şeklinde konuştu.

HERŞEYDEN ÖNCE HİZMET GELİR

Belediyecilik tecrübelerinden ve seçim çalışmalarından bahseden AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert; “Ben 3 dönem Çanta’da Belediye Başkanlığı, bir dönem de Beylikdüzü’nde Teknik Başkan Yardımcılığı yaptım. Belediyecilik ve planlama anlamında önemli tecrübeler kazandım. Bu tecrübelerimi de 5 yıl boyunca geri bırakılmış bir Silivri için kullanmak istedim. Biz de her şeyden önce hizmet gelir. Bakın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş, İstanbul için bugüne kadar görülmemiş hizmetlere imza attı. İstanbul’u, çöp patlamalarından, borç bataklarından, dünya belediyelerinin örnek aldığı bir şehir haline getirdi. Bir de Cumhuriyet Halk Parti’sinin Adayı Mustafa Sarıgül’e bakınız. Metro mu yapmış, kavşak mı yapmış, alt yapı sorunlarını mı çözmüş? Bunların anlatacak projeleri yok. Silivri’ye gelip, meydanda konuşma yapmışlar. 1 saatlik konuşmada hiçbir

hizmet sunamamışlar. Her gittiği yere 100 tane otobüsle insan taşıyan Sarıgül, bu sefer Genel Başkan geliyor nasıl olsa meydanlar dolar diyerek 50 otobüsünü getirmiyor. Fakat bakıyorlar meydanlar dolmamış. Bu Mustafa Sarıgül’den korkulur. Kafa atmak, yumruk atmak onda. Ama İstanbul hayatı 30 Martta ona öyle bir yumruk atacak ki siyaset hayatı bitecek.”

İSTİKLAL MARŞI İÇİN GEREK YOK DEDİLER

“AK Parti’nin Silivri’de iktidar olduğu zamanda şehrimizde görüşmemiş hizmetler gerçekleşti. Biz bu hizmetleri kaldığı yerden devam ettirmek istiyoruz. Çünkü görüyoruz ki 5 yılda Silivri Belediyesi’ni adeta batırmışlardır. Anlatacak projeleri bile yokken Atatürk’ün arkasına sığınıyorlar. Meclis Toplantısı’nda okunan İstiklal Marşı’nı, Meclisin huzurunda gerek yok diyerek durdurtan siz değil misiniz? Atatürk’ü bu kadar çok seviyordunuz da 10 Kasım’da neden törene katılmadınız. Bunların Atatürkçülüğü lafta. Yine geçtiğimiz 10 Kasım’da sireni çaldırmadılar, suçu AK Parti’nin üzerine atmaya çalıştılar. Ben lafta siyaset yapmayacağım. Biz metroyla, katlı otopark projeleriyle, kentsel dönüşüm uygulamalarıyla, kültür merkeziyle, spor kompleksleriyle, devlet üniversitesiyle, kısacası Silivri’yi mega kent yapacak projelerimiz ile geliyoruz. Sizlerin de desteği ile Silivri aydınlık yarınlara kavuşacaktır” dedi ve programa katılarak destek olan Akören Köyü Halkına teşekkür etti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.