enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

` KAYIKÇI KAVGASI YAPIYORLAR`

` KAYIKÇI KAVGASI YAPIYORLAR`
25.08.2015
115
A+
A-
Saadet Partisi Silivri İlçe Teşkilatı olarak gündemi meşgul eden 10 Kasım Töreni’nde meydana gelen olayları yakinen takip ettik. Meydana gelen olaylara bir anlam vermek ve tasvip etmek mümkün değildir. Vatandaşlarımızı yine kayıkçı kavgasıyla oyalamaya ve kutuplaşma politikasıyla iki siyasi parti arasında tercih yapmaya iten anlayışın gerçek niyetini ortaya koymak açısından bu açıklamayı yapma gereği duyuyoruz.
Anma Töreni sırasında sirenin çalmamasında herhangi bir kasıt görmüyoruz. Ancak, bir organizasyon eksikliği veya ihmal olabilir. Kriz iyi yönetilebilse ve gecikmeli olsa bile sirenlerin çalması sağlansa tansiyon bu kadar yükselmezdi.  Öyle görünüyor ki, her olaydan bir gerginlik havası oluşturmayı fırsat bilen AKP ve CHP, bu olaydan da kendilerine siyasi malzeme elde etme yoluna gitmiştir. Amaç, yine çatışma mantığıyla halkımızı maksatlı tartışmaların içine çekerek oyalamaktır.
Olaylarla hiçbir ilgisi olmayan AKP temsilcileri, büyük bir gayretle öfkeyi üzerlerine çekerken, CHP temsilcileri ise Silivri halkının hassasiyetini istismar etmeye çalışmıştır. Yıllardan beri aynı tiyatro oynanmakta ve aynı oyun sahneye konulmaktadır. Artık bu oyundan vazgeçin. Kayıkçı kavgasıyla bir yere varamazsınız. Çünkü, Silivri halkı sizlerin maksadını bilmekte ve bu oyunlara artık pirim vermemektedir. Saadet Partisi olarak sizleri, temiz ve dürüst siyasete davet ediyoruz.
Bu olaylar göstermiştir ki;  halka hizmet etmek için işbaşına gelenler maalesef kendi istek ve arzularının esiri olmaktadır. İşte, Milli Görüş’le diğerlerinin farkı da bu noktada ortaya çıkmaktadır. Adil bir düzeni esas alan, meselelerin çatışmayla değil diyalogla aşılacağına inanan Saadet Partisi, olaylar sırasında yine tarihi bir rol üstlenerek, olayları yatıştırmak için büyük çaba harcamış ve tarafları sükunete davet etmiştir. Çünkü, Saadet Partisi, bu milletin pusulasıdır ve aklı selimidir.
Sonuç olarak görülmüştür ki, Saadet Partisi dışında hiçbir partinin milletimizin duygularına tercüman olması ve adil bir yönetim sergilemesi mümkün değildir. Milletimizin, adil bir yönetime ve Saadet’e olan özlemi bugün daha büyük bir önem arz etmektedir. 11.11.2013
                                                         Mahmut HAMDEMİRCİ 
                                                   Saadet Partisi Silivri İlçe Başkanı
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.