enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3676
EURO
34,9560
ALTIN
2.325,34
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

SİLİVRİ, HÜKÛMET KONAĞI İHALESİ SONUÇLANDI

SİLİVRİ, HÜKÛMET KONAĞI İHALESİ SONUÇLANDI
23.07.2022
157
A+
A-

Silivri Hükûmet Konağı ihalesi bugün sonuçlandı. Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, sosyal medya hesapları üzerinden  paylaşım yaparak  yazılı açıklamada bulunarak  en kısa zamanda inşaat çalışmalarının başlayarak temel atılacağını belirtti.

YILMAZ; SOYLU VE YERLİKAYA’YA TEŞEKKÜR ETTİ

“Yeni Hükümet Konağı Projemizin ihalesi sonuçlanmıştır. Yakın bir zamanda inşasına başlanacak olan projeye desteklerini esirgemeyen başta İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu ve İstanbul Valimiz Sn. Ali Yerlikaya olmak üzere, emeği geçen herkese Silivri halkı adına teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

BOZOĞLU; ERDOĞAN VE SOYLU’YA TEŞEKKÜR ETTİ

“Kıymetli hemşehrilerim hükümetimizin ardı arkası kesilmeyen Silivri yatırımlarına bir yenisi daha ekleniyor.  Silivri Hükûmet Konağı ihalesi bugün sonuçlandı. En kısa sürede temelini atacağız inşallah. İlçe başkanlığı görevine başladığım süreçten bugüne tüm gayret çaba mücadelemiz Silivri ve Silivri ye gelecek yatırımlar olmuştur. Sadece doğduğumuz ve doyduğumuz topraklar olarak görmeyip yarınlarımızın bize emaneti olduğu bilinci ile Silivri’mize hizmet edebilme adına verdiğimiz tüm mücadelemize yol arkadaşlığı yaptıklarımız şahittir. Yaptıklarımızın başardıklarımızın yapacak ve başaracaklarımızın teminatı olduğu düsturu ile çalışmaya ter dökmeye mücadeleye yılmadan çalışırken sizlerden uzak kalmak zorunda olup yanınızda bulunamadığımız yada görüşemediğimiz hasret kaldığımız günleri bizlere unutturan eserler kazandırabilme uğruna döktüğümüz her teri  şahsi reklam yapma gayretine girmeden gece gündüz demeden mücadele etmeye devam edeceğiz. Amacımız geleceğe bugünden iz bırakmak ve bunun haklı gururunu hep beraber sizlerle paylaşmak. Her daim desteklerini hissettiğimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, bir kez daha Silivri ye çok kısa sürede kazandırdığı birçok eser için İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ ya teşekkür ediyorum.” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.