enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5553
EURO
34,9632
ALTIN
2.457,65
BIST
9.881,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

KAYNARCA VE AK PARTİLİLER GAZİLER DERNEĞİ`Nİ ZİYARET ETTİ

KAYNARCA VE AK PARTİLİLER GAZİLER DERNEĞİ`Nİ ZİYARET ETTİ
25.08.2015
115
A+
A-
Ak Parti Milletvekili Kaynarca ve Ak PArti İlçe Başkanı Karakaş aday adayları ile GAziler Derneğini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Milletvekili Tülay Kaynarca GAzilere hediyeler verdi. 
Ak Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş Gaziler Derneği ziyaretinde gazilere bir mektup verdi. Mektubun tam metni şöyle :
Değerli Gazimiz; 
Şanlı Bayrağımızın altında, Milli ve manevi değerlerimizi korumak ve ülkemizin bölünmez bütünlüğüne sahip çıkmak adına vermiş olduğumuz mücadeleler takdire şayandır.  Başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, onca yokluk ve imkânsızlıklara rağmen,  ülkemizde bağımsızlık mücadelesi verilerek tarih yazılmıştır. Tıpkı geçmişte olduğu gibi Kıbrıs harbinde ve Kore’de Siz değerli gazilerimizin fedakarca gayretleri neticesinde zaferler kazanıldı. 


Kıymetli Gazimiz;
Şanlı tarihimiz ile birlikte yakın tarihimizde milletçe verdiğimiz mücadelelerde ki öneminiz ve kıymetiniz saymakla bitmez. Sizler tarihimizin yaşayan efsanelerisiniz. AK Parti olarak, çok büyük fedakarlıkla bizlere emanet edilen bu topraklara sahip çıkmak, şanlı bayrağımız uğruna can veren şehitlerimize layık olmak adına Sayın Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gece gündüz demeden canla başla çalışmaktayız.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün o meşhur sözünü “ Vatanını en çok seven, ona en çok hizmet edendir.” doğrultusunda hareket ederek,  ekonomide, turizmde, bilimde, sanatta, ulaşımda, tarımda ve daha birçok alanda yapılan reformlar ve çalışmalarla ülkemiz şaha kalkmış ve partimizin 2023,2051 ve 2071 vizyonu ile dünyanın en saygın ve güçlü devletleri arasında olma yolunda hızla ilerlemektedir.  Gelişen ve büyüyen Türkiye’de sizlerin temelini attığınız başarılar asla unutulmayacaktır. Sizlerin varlığı bizlerin gücüne güç katmaktadır. Bu duygu ve düşünceler ile saygı, sevgi ve minnetle ellerinizden öpüyor, aileniz, dostlarınız ve sevdiklerinizle beraber, mutlu huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum.
                                                                                   

                                                                                             AK PARTİ SİLİVRİ İLÇE BAŞKANI 
                                                                                             Mimar Metin KARAKAŞ
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.