enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3565
EURO
34,4292
ALTIN
2.435,74
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Kemal Kılıçdaroğlu:Silivri’de bizim İstanbul’da bizim

Kemal Kılıçdaroğlu:Silivri’de bizim İstanbul’da bizim
25.08.2015
97
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Silivri’de büyük bir coşkuyla ve sevgi seliyle karşılandı. Kılıçdaroğlu, Atatürk Meydanı’nda gerçekleşen mitingde binlere hitap ettiği konuşmasında AKP Hükümeti’ni sert bir dille eleştirdi: “Bunlar istifa eder mi? Bunların istifa etmesi için ar damarı dediğimiz bir şeyin olması lazım. Ama bunların ar damarı yok kar damarı var” dedi.

SARIGÜL VE IŞIKLAR’IN ELLLERİNİ HAVAYA KALDIRDI

CHP Genel Başkanı KIlıçdaroğlu burada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül ve Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar’ı yanına alarak ellerini havaya kaldırdı ve ekledi: “Silivri de bizim, İstanbul da bizim”

“HIRSIZLAR DIŞARIDA DOLAŞIYOR”

Kılıçdaroğlu, daha önce Silivri’ye geleceğine dair verdiği sözü de hatırlatarak, “ Ben sözümü tuttum geldim. Sizlerle beraber olmaktan çok mutluyum. Dün diyordu ki; ‘hapishanelerde masum insanlar yatıyor, hapishanelerde suçsuz olduğu halde, sahte delillerle insanlar yatıyor’. Bugün o insanlar hala yatıyor. Ama hırsızlar dışarı çıktı. Bu nasıl bir adalet sistemidir. Maalesef masum insanlar hapiste, hırsızlar dışarıda kol geziyor. Kendisi başçalan olunca, bunlarda normal. Gittiğimiz her yerde mitingimizi yaparken, o montaj olduğunu iddia ettikleri ses kayıtlarını bantlarını yayınlıyoruz. Bu kişinin, yolsuzlukları nasıl örtmek istediğini, aile boyu hepsinin nasıl çalıştıklarını halka anlatmaya çalışıyoruz. Bazı polisler geliyorlar, diyorlar ki; ‘bunları yayınlayamazsınız’. Buradan bütün polis kardeşlerime sesleniyorum. Siz halkın polisisiniz, hırsızın değil. Halktan yanasınız, hırsızdan yana değil.”

“ARTIK YOLUN SONUNA GELDİLER”

Kılıçdaroğlu konuşmasının devamında şunları kaydetti: “Sizin vicdanınıza sesleniyorum, sizin ahlakınıza sesleniyorum. Eğer hırsızlıktan bıktıysanız, yolsuzluktan bıktıysanız, imanla yalan bir arada olmaz diye Hz. Muhammed’in sözüne kulak kabarttıysanız, artık yolun sonuna geldiler. Nasıl olurda bir başbakanın çocuklarının evinde 1 milyon avroya yakın para tutulur. Bu ülkenin bankası yok mu? Bankacıları yok mu? Bu para haram para. O nedenle söylüyorum, harama ortak olmayın, AKP’ye vereceğiniz her oy harama ortak olmak demektir. Biz el ele, kol kola, omuz omuza mücadele etmek zorundayız. Aydınlık bir Türkiye için, güzel bir Türkiye için mücadele etmek zorundayız.”

“BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİNİZ VAR”

Çanakkale bizim bağımsızlık mücadelemizin en önemli adımıdır. Çanakkale’de dedelerimiz koyun koyuna yatıyor. Güzel bir Türkiye’yi bize bıraktılar. Bizim sözümüz, bizim ahdimiz var, bizde güzel bir Türkiye’yi çocuklarımıza bırakacağız. Bunun için de tek gücüm, tek güvencem halktır.

“ÖNCE SİLİVRİ DİYECEĞİZ”

Bu Bereketli yağmurlar umuyorum ki Mart’ın 30’unda bereketli oylara dönüşmüş olacak. Hiç bir çocuğun yatağa aç girmediği güzel bir ülkeyi beraber inşa edeceğiz. Önce Silivri diyeceğiz, sonra İstanbul diyeceğiz, sonra Türkiye diyeceğiz. Görkemli bayrağımız sonsuza dek dalgalanacak. Madem ki en karanlık günleri birleşerek aştık, demokrasi geldi tıkandı, başçalan ile 40 haramileri işbaşında. Başçalan ve 40 haramileri al aşağı etmeye hazır mısınız? Emin olun bizde hazırız. Beraber mücadele edeceğiz, gazamız mübarek olsun.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.