enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2612
EURO
34,7113
ALTIN
2.401,07
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

SİLİVRİ BELEDİYESİNİ İNTERNETTE ARAMAK ŞİMDİ ÇOK DAHA KOLAY

SİLİVRİ BELEDİYESİNİ İNTERNETTE ARAMAK ŞİMDİ ÇOK DAHA KOLAY
25.08.2015
104
A+
A-
Microsoft, teknolojiyi belediye hizmetleriyle buluşturarak hızlı ve güvenilir hizmet sağlayan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın başarı hikâyesini globalde duyurdu. 
İlçe genelinde teknolojik uygulamalarla ilkleri hayata geçiren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bilişim teknolojileriyle uyum içinde sürdürdüğü belediye hizmetleriyle örnek gösteriliyor. Microsoft, zaman ve mekân kavramını ortadan kaldıran Lync Server hizmetini kurum içerisinde kullanmaya başlayan Başkan Işıklar’ın başarısını web siteleri üzerinden duyurarak, çalışmanın detaylarını aktardı.
BELEDİYEYİ ARAMAK ARTIK ÇOK DAHA KOLAY
Lync Server hizmeti ile Silivri Belediyesi’ni aramak daha da kolaylaştı. Sistem belediyenin web sitesi üzerinde click-to-call (tıkla-konuş) fonksiyonu ile ikona tıklanarak SİBİM (Silivri Belediyesi İletişim Merkezi) personeli ile anlık sesli görüşme imkânı sağlıyor.
LYNC SERVER NEDİR?
-Silivri Belediyesi, Microsoft işbirliği ile zaman ve mekân kavramını ortadan kaldırıyor.
Lync 2013 ile Silivri Belediyesi çalışanlarına her yer ofis. Belediye çalışanlarımız Lync 2013 ile ofis içinde ve dışında diledikleri yer ve zamanda birbirlerine anlık ileti, sesli ve görüntülü mesaj yollayabiliyor, ofistelermiş gibi dahili telefonlarına cevap verip arama yapabiliyorlar. Lync 2013 uygulaması ile çalışanlarımız çevrimiçi toplantılar ve video konferanslar gerçekleştirebiliyorlar.
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.