enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4768
EURO
34,9560
ALTIN
2.436,58
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

KOÇOĞLU; “BEN SESSİZ ÇOĞUNLUĞUN BELEDİYE BAŞKANI OLMAK İSTİYORUM”

KOÇOĞLU; “BEN SESSİZ ÇOĞUNLUĞUN BELEDİYE BAŞKANI OLMAK İSTİYORUM”
19.10.2018
162
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Beldiyesi ve Silivri Belediyesi Meclis Üyesi Mümin Koçoğlu,  Silivri Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığına gelerek, Silivri Belediye Başkan Aday Adaylığı için dosyasını, İlçe Başkanı Suna Göçengil’e teslim etti.

GÖÇENGİL; “KENDİSİNE HAYIRLI OLSUN”

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, 2019 yılı Mart ayında gerçekleşecek olan Yerel seçimlerle ilgili Aday Adaylığı açıklamalarıyla ilgili sürecin devam ettiğini dile getirdi. Göçengil; “Bugünde Belediye Başkan Aday adaylığı için dosyasını bizlere teslim edecek olan Mümin Koçoğlu ile sizlerle buluşturmak istedik. Ben kendisine bu yolda başarılar diliyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Aday Adayı Mümin Koçoğlu, Aday olduğu ve seçildiği takdirde, Belediye Başkanlığı yapacağı süre zarfındaki çalışmaları ile ilgili de bilgi verdi. Koçoğlu, 95 yıllık çınarın gölgesinde büyüdüğünü dile getirerek, başkan olduğunda ilkelerinin partisinin ilkeleri olacağını dile getirdi. Kendisinin bu zamana kadar partisine sırtını dönmediğini, bundan sonrasında da dönmeyeceğini dile getirdi. Sessiz çoğunluğun Belediye Başkanı olacağını vurgulayan Koçoğlu, bu zamana kadar yaptığı görevlerde hiçbir akçeli işe karışmadığını A4 kağıdı gibi tertemiz olduğunu söyledi.

 

“PARTİMİZİN DESTEĞİNİ ALARAK ADAYIM”

Silivri Belediye Başkan Aday Adayı Mümin Koçoğlu, kendisi ile ilgili bilgi vererek aday adayı neden olduğu ile ilgili bilgi verdi. Koçoğlu; “Gerek öğrencilik yıllarımda, gerekse iş yaşamım ve meclis üyeliğinden edindiğim birikim ve tecrübeleri daha farklı bir bakış açısıyla Silivri’ye hizmet olarak sunmak adına, parti büyüklerimizin, örgütümüzün görüş ve desteğini alarak 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Silivri Belediye Başkanlığı’na Aday Adayı olduğumu huzurlarınızda açıklıyorum”

“KIRGINLIK VE KÜSKÜNLÜKLERİ TELAFİ ETMEK İÇİN GÖREVE TALİBİM”

Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun her zaman söylediği gibi partiyi gençlere açmak, farklı bir enerji ve heyecanla, örgütümüzle beraber yürüyerek bu yola çıkmaya karar verdim. Bu düşüncelerle daha önce görev yapmış, Silivri’ye hizmetleri olan Belediye Başkanlarımızdan bayrağı devir alarak, daha yukarılara taşımak adına her kesimden olan hemşerilerimizi kucaklayarak, kırgınlık ve küskünlükleri telafi etmek için göreve talibim. Birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, birleştirici bir noktadan Silivri’ye hizmet ve yatırım çıtasını daha yukarılara taşıyacağımıza, ilçemiz ve vatandaşlarımızı daha huzurlu ve mutlu bir kentin sakinlerine dönüştürebileceğimize olan inancım tamdır. Amacımız partimizde etkin bir gençleştirme süreci başlatarak yetişen nitelikli kadroların güzel Silivri’mize hizmet etme imkânını yaratmaktır.

“HUZURUNUZDA SÖZ VERİYORUM”

İçinde bulunduğumuz süreç içerisinde, ulvi bir görev olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Silivri Belediyesi Meclis üyeliğini şahsıma sağlayan, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal’in partisi olan partimizin ilkelerinin, talip olduğumuz bu değerli hizmet yarışında temel yol göstericimiz olacağının sözünü huzurlarınızda vermek istiyorum.

 

 

95 YILLIK ÇINARIN ALTINDA BÜYÜDÜK

Değerli Partililerim, arkamdaki şu söze bakarsa, Benim iki büyük eserim var, biri Cumhuriyet, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi diyn Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi, Belediye Başkanı olduğum takdir de temel olarak seçeceğim, ilkeler, Cumhuriyet Hak Partisinde seçeceğim ilkelerdir. Bunlar, Cumhuriyetçilik, Milliyetçilik, Devletçilik, Halkçılık, Laiklik ve Devrimciliktir. Bu ilkelerin temeli ile Belediye Başkanlığını yapacağımın sizlere taahhüdünü veriyorum. Biz, bu çınarın gölgesinde büyüyoruz, 95 yıllık çınarın, toplumumuz, örgütümüz, yağan yağmur damlaları örgütümüzdür. Ben bunun farkında ve bilincindeyim, ben örgütüme hiçbir zaman sırtımı dönmedim. Bundan sonra da dönmeyeceğim. Talip olduğum görevi layığı ile sıkıntısız, ülkeme, milletime, ülkeme, layık bir şekilde yerine getireceğimin hiçbir şekilde tereddütlünü taşımıyorum. 5 yıl önce bana deseydiniz ki, arkadaş sen bu görevi yapabilir misin, derdim kusura bakma yapacak büyüklerimiz var. Ama bu güne baktığımızda şahsım adına hiçbir tereddüt taşımıyorum. Zaten kendime inandığım için, örgütüme inandığım için, bu göreve talip oldum. Gereken bilgi, birikim, deneyim, bunlarda da herhangi bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum, keza her zaman olduğu gibi bulunduğum her mevkie seçilerek geldim. Beni bu noktaya getiren örgütüme inancım ve güvenim tamdır. Bizler yapacağımız her şeyi örgütümüze sorup tartışacağız, ondan sonra karar vereceğiz.

 

BEN SESSİZ ÇOĞUNLUĞUN BELEDİYE BAŞKANI OLMAK İSTİYORUM

Hani var ya halkın bir kesimi konuşmaz ama sandıklara gittiği zaman sandıklara anlatır. Ben örgütümün, rahmetli İnönü’nün de dediği gibi “Ben milletimin sessiz çoğunluğunun Başbakanı olmak istiyorum” bende sessiz çoğunluğun belediye başkanı olmak istiyorum. Hep beraber bunu yapacağımızı biliyorum. Görev sürem boyunca hiçbir akçeli şeye karışmadım, iş takibi de yapmadım. Bu konuda alnım ak, yüzüm pak, karşınıza A4 kâğıdı gibi tertemiz çıkıyorum, bir nokta bile yok. Bu yüzden gayet mutluyum, inşallah bundan sonra da siyasi hayatım olsun, ticari hayatım olsun, Allah bu şekilde devam ettirmeyi nasip eder.

VEREMEYECEĞİM HESAP YOKTUR

Ve her zaman da şöyle devam ederim, Hz. Ali’nin de dediği gibi, “Allah’ım gönlümde olanı, Hakkı’mda hayırlı eyle, Hakkımda hayırlı olanı, gönlümde rıza eyle” Ben emekçi bir kardeşinizim, halkın verdiği her kuruşun, hesabını belediye başkanı olduğum takdirde, verebilecek durumdayım, her kuruşun değerini bilir, hesabını veririm.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle, bizleri bugün buraya gelip yalnız bırakmayan, gelemeyip gönlünün ve kalbinin bizlerle olduğunu bildiğimiz dost ve arkadaşlara en derin selam, saygılarımı sunarım. Mart 2019 yerel seçimleri ülkemiz, partimiz ve güzel ilçemiz için inşallah hayırlı uğurlu olur.

Mümin Koçoğlu Kimdir?

23 Ocak 1979 tarihinde Silivri’de doğdum. İlk, Orta ve Lise eğitimimi Silivri’de tamamladıktan sonra 1996 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesini kazandım. 2000 yılında mezun oldum. Hemen ardından askerlik görevimi yerine getirdim. 2002 yılında eğitimimin devamı için İngiltere’ye gittim ve 2,5 yıl İngiltere’de uluslararası ticaret ve yönetim konusunda eğitim aldım. 2005 yılında Türkiye’ye kesin dönüş yaptım ve sektöründe lider olan Fırat Plastik ve Kauçuk San. A.ş.’de ihracat Bölge Müdürü olarak göreve başladım. 2008 yılında kendi isteğimle ayrıldım ve kendi şirketimi kurup ticari faaliyetlerini yürütmeye başladım 2011 yılında Mali Müşavir oldum ve S.M. Mali Müşavir olarak büromda hizmet vermekteyim. 2009 yerel seçimlerinde partimizden meclis üyesi aday adayı olarak başladığım aktif siyasi hayatımda, 2010 Yılından sonra ilçe yönetim kurulu üyeliği, ilçe saymanlığı, ilçe başkan yardımcılığı görevlerinde bulundum, 17 Mart 2012 yılında iki adayla girilen CHP Silivri ilçe Kongresinde CHP Silivri ilçe Başkanlığına aday oldum. 2012 yılında ilçe kongresinde yönetime aday olan arkadaşlarımızla beraber 2014 yerel seçimlerinde parti içinde üyelerimizle yapılan temayül yoklamasına girdik ve örgütümüzün desteği ile şahsımın liste başı olarak çıktığı seçimden sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Silivri Belediyesi meclis üyesi olarak görevimi halen icra etmekteyim. Evli ve 2 kız çocuğu babasıyım.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.