enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5265
EURO
34,9185
ALTIN
2.432,55
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

LATİF AYDIN’DAN, ‘ÇELENK’ TEPKİSİ…!

LATİF AYDIN’DAN, ‘ÇELENK’ TEPKİSİ…!
04.09.2022
93
A+
A-

Silivri Vatan Partisi İlçe Başkanı Latif Aydın 30 Ağustos Zafer Bayramı sırasında çelenkler koyulurken yerinin değiştirilmesi ile alakalı olarak yaptığı yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

” Silivri’de CHP  tarafından Vatan Partisi’ nin çelenk yeri değiştirildi. Vatan Partisi 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile Atatürk anıtına çelenk sunumunun ardından hatıra fotoğrafları çekildi Çekilen fotoğraflarda Vatan Partisi çelengi ortada ,bir yanında CHP bir yanında Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYYD)  çelenkleri gözükmektedir. Ancak daha sonra CHP’nin alternatif programı basın açıklaması öncesinde tekrar çelenk koyma anındaki fotoğraf ve video’da Vatan Partisi çelenginin kenara sürüldüğü onun yerine CHP çelenginin olduğu açık bir şekilde görünmektedir.

Bu değişikliği aynı gün iş çıkışında meydana gittiğimde fark ettim mevcut durumu fotoğrafladım. İyi niyetle belki düşmüş olabilir rast gele koyulmuş olabileceğini düşündüm. Ancak basın açıklamasının yapıldığı SHA video’sunun çelenk koyma anını izlediğimde Vatan Partisi çelenginin daha önce CHP  çelenginin olduğu yöne kaymış olduğunu kenarda bulunan CHP  çelenginin ortada olduğunu gördüm.

CHP İlçe  Başkanını arayarak bu yer değiştirmenin Bilginiz dışında olduğunu düşünüyorum hoş olmadığını söylediğimde orasının boş olduğunu , boş olan yere çelenk koyduklarını söyledi.

Belli ki kenara iterek boşluk yaratılmıştı. Fotoğraflarda değişiklik net olarak belli size fotoğrafları atayım bir daha bakın diyerek Whatsapp ‘tan fotoğrafları göndermeme rağmen bir gün bekledim geri dönüş olmadı.
CHP İlçe Başkanından beklentim şuydu. Başkanım bilgim dışında bir değişiklik olmuş görsem müsaade etmezdim bu yanlışlık için arkadaşlar adına özür dilerim dese konu benim için kapanmış olurdu. Olmadı. zafer gününe,zafer ruhuna yakışmadı. Aynı durumu biz yapmış olsaydık hoş karşılanır mıydık ?” ifadelerine yer verdi.

Haber: Adnan YILDIRIM

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.