enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2959
EURO
34,6960
ALTIN
2.408,02
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Mazlumlar İçin Tek Yürek

Mazlumlar İçin Tek Yürek
25.08.2015
108
A+
A-

Dünyanın birçok bölgesinde özellikle Müslümanlara karşı zulümler hız kesmeden devam etmektedir. Filistin, Doğu Türkistan, Irak, Arakan, Mısır, Afganistan, Bangladeş, Keşmir, Libya ve Suriye’de zulüm ve işkence ile insanlık suçu işlenmektedir. Özellikle Gazze son günlerde Siyonist İsrail’in zulüm ve vahşetine şahit olmaktadır.

Bu zulümler karşısında yüreği yanan insanlar olarak sessiz kalmamız mümkün değildir. Saadet Partisi olarak, İstanbul İl Başkanlığımızın organize ettiği programla 13 Temmuz’da Ayasofya Meydanı’nda, sorumluluğumuzun gereği olarak zalimlere karşı mazlum tüm kardeşlerimiz için tek yürek olacak, Müslümanların yanında zalimin karşısında olduğumuzu haykırmak için toplanacağız.

Bu sesimize ses vermek için, başta Silivrililer olmak üzere bütün milletimizi sefer tası ve seccadesi ile mazlum kardeşlerimizin yanında tek yürek olmaya davet ediyoruz. Bu haykırışımız, zulümlerin zalimin yanına kâr kalmayacağının bir göstergesi olacaktır. Müslümanların uyanma, ayağa kalkma vakti gelmiştir, oyunu bozma vakti gelmiştir. 13 Temmuz Pazar günü saat 18.30’da bütün milletimizi Ayasofya Meydanı’na bekliyoruz.

Unutulmamalıdır ki; mazlumlar ayağa kalkmadıkça zalimler asla diz çökmez.

Mahmut HAMDEMİRCİ

Saadet Partisi Silivri İlçe Başkanı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.