enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

“Medya Söyleşileri”nin Konuğu Can Ataklı

“Medya Söyleşileri”nin Konuğu Can Ataklı
18.12.2015
116
A+
A-

Hem eğitici hem de eğlenceli bir şekilde planlanan Beylikdüzü Belediyesi Medya Söyleşileri, ilk konuğu Fatih Portakal’ın ardından bu ay duayen gazeteci Can Ataklı’yı konuk ediyor. 40 yılı aşkın süredir yaptığı gazetecilik ve eleştirel yaklaşımıyla Türkiye’de zaman zaman tartışma konusu olan gazeteciliğe sürekli katkıda bulunan ve gazeteciliğe bakış açısıyla büyük beğeni toplayan Ataklı, Beylikdüzü’nde buluşacağı halkla cesur kaleminin inceliklerini konuşacak.

Gördüğünü korkusuzca söylemesini çok iyi bilen ender gazetecilerden olan Can Ataklı 20 Aralık Pazar günü saat 16:00’da Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde olacak. Ataklı, söyleşi boyunca hem gazeteciliğe dair birikimlerini aktaracak hem de soruları yanıtlayacak. “Medya Söyleşileri” Can Ataklı’dan sonra Gazeteci ve Sunucu Murat Güloğlu, Sunucu Simge Fıstıkoğlu, Gazeteci İsmail Saymaz, Gazeteci Zafer Arapkirli, Sunucu Özge Uzun ve Sunucu Buket Aydın gibi isimleri ağırlayacak.

TARİH: 20 Aralık 2015 Pazar

SAAT: 16.00

YER: Beylikdüzü Kültür Merkezi

ADRES: Cumhuriyet Mah. Atatürk Bulvarı No:28 Beylikdüzü / İSTANBUL

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.