enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

MELİH YILDIZ: SADECE SAMAN DAĞITMAKLA OLMUYOR

MELİH YILDIZ: SADECE SAMAN DAĞITMAKLA OLMUYOR
01.06.2022
105
A+
A-

CHP Silivri ve İBB Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız, Volkan Yılmaz yönetimini sert eleştirdi ve tutarsızlıkla suçladı.

CHP Silivri İlçe Örgütü tarafından düzenlenen basın toplantısında konuşan CHP Silivri ve İBB Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız, mevcut Volkan Yılmaz yönetiminin geride kalan 3 senesini “Tutarsızlar!” diyerek eleştirdi. Yıldız, “Volkan Yılmaz İBB Meclisi’nde ‘yanlış’ dediğine Silivri Meclisi’nde ‘doğru’ diyor, İBB’de ‘doğru’ dediğine Silivri’de ‘yanlış’ diyor. Bu tutarsızlıktır. Ben sizin samimiyetinizi sorgularım.”

EĞİTİM ALANINA FABRİKA, TARIM ALANINA VİLLA YAPTIRDILAR

“Hep diyorlar ki Planlı Silivri. Sonra gidip eğitim alanına fabrika, tarım arazisine villa yapılmasına göz yumuyorlar. Tarımsal arazideki kaçak yapıları yıkmak zaten senin görevindir. Madem bunda samimisin, madem kimsenin kartvizitine, torpiline bakmam diyorsun, o zaman Merdanoğlu’na tarım arazisine yapması için izin verdiğin villaları da yıkacaksın! Herkese eşit davranacaksın! Eğer bunlara göz yumuyorsan suç işliyorsun.”

ORTADA BAŞARI HİKAYESİ GÖREMİYORUM

“Kendilerine başka bir hikaye bulsunlar. Planlı Silivri dedikleri şey kaçak yapılara göz yumarak olmuyor. Ben ortada bir başarı hikayesi göremiyorum.”

TÜRAM İÇLER ACISI HALDE

“Büyükşehir Belediyemiz’in yaptığı tarımsal destekler, tarımsal yardımlar Silivri Belediyemiz’e örnek olmuş. Ne kadar güzel! Belediyecilik sadece saman arpa dağıtmakla olmuyor. Saman dağıtın tamam ama çiftçinin önüne farklı bir vizyon da koymalısınız. Bugün TÜRAM’ın hali içler acısı. TÜRAM amacından saptırılmış durumda. Oysa siz çiftçiye örnek olmalısınız.” diye konuştu.

KAYNAK : SİLİVRİ’NİN SESİ

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.