enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2899
EURO
34,7228
ALTIN
2.423,34
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Perşembe Açık
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

MHP’li Belediye Ödüle Layık Görüldü

MHP’li Belediye Ödüle Layık Görüldü
03.02.2020
133
A+
A-

MHP’li Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın başarılı çalışmaları ödüle layık görüldü. Türk Dünyası Hizmet Ödülleri Töreninde ‘Yılın Belediyesi’ ödülü Silivri Belediyesine takdim edildi. MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, “İstanbul’un tek MHP’li belediyesinin ödül almasından gururluyuz” dedi.

Türk Dünyası Hizmet Ödülleri Töreninde ‘Yılın Belediyesi’ seçilen MHP’li Silivri Belediyesinin ödülünü Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz alırken, ödülü MHP MYK Üyesi Davut Haskırış takdim etti. Başkan Yılmaz, ödül töreninde salona hitaben yaptığı konuşmada; “Belediyecilik alanında şahsıma takdim edilen değerli ödül için şükranlarımı sunuyor, bu muhteşem organizasyonda emeği geçen Ülkü Ocaklarımızın kıymetli yöneticilerini gönülden tebrik ediyorum.” dedi. Başkan Yılmaz şunları söyledi: ‘Bu ödül benim için çok anlamlı. Türk Dünyası Hizmet Ödüllerinin bu yıl 6.sı gerçekleştiriliyor. Ocak Başkanımız nezdinde tüm Asenalara ve Bozkurtlara teşekkür etmek istiyorum. Öncelikle Türk Milliyetçiliği fikriyatının siyasi organizasyonu olan Milliyetçi Hareket Partisini ve Ülkü Ocaklarını kuran, merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’e, ve ülkü uğruna, kızıl elma uğruna şahadet şerbeti içmiş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Bu ödül esasında İstanbul’da çok uzun yıllar ülkücülük yapmış, Türk Milliyetçiliği için mücadele etmiş dava arkadaşlarım adına alıyorum.

ÖNÜMÜZDEKİ ÇAĞ TÜRK MİLLİYETÇİLERİNİN ÇAĞI OLACAK
Hem merhum genel başkanımız Alparslan Türkeş beyefendi, hem evladı olmaktan her zaman büyük onur ve gurur duyduğum genel başkanım Devlet Bahçeli’nin İstanbul’da bir belediye, surda bir gedik açma fikirleri ve söylemleri vardı. Allah’a çok şükürler olsun ki, Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’un fethini başlattığı ilçede surda bir gedik açtık. Üç Hilalli sancağı Silivri’nin burçlarına diktik. Ama bitti mi? Bitmedi. Bakın bozkurtlar, Asenalar hiç mi hiç komplekse kapılmayın. Dezenformasyonlara kulak asmayın. Sizler askersiniz. Zor zamanlarda bu devletin bu milletin askerlerisiniz. Devlet yönetiminde yoksunuz diyenlere aldırış etmeyin. Kendinizi iyi yetiştirin, okuyun, araştırın kendinizi geliştirin. Çünkü önümüzdeki çağ, ülkücülerin Türk Milliyetçilerinin bu devletini yöneteceği çağ olacak.

BİZ BU MİLLETİN BU DEVLETİN ASKERLERİYİZ
Bizler elhamdülillah bu devletin, bu milletin, bu ülkünün, Türklük aşkının, turan ülküsünün, bu gönül coğrafyasının askerleriyiz. Evet, biz kırk çerisi ile Çin sarayını basan Kürşat’ın askerleriyiz. 1071’de Malazgirt’de o ovayı dar eden ve bize yurt eden Sultan Alparslan’ın askerleriyiz. Çağ açıp çağ kapatan, İstanbul’u fetheden Fatih Sultan Mehmet Han’ın askerleriyiz. Sina Çölü’nde Arap yarımadasında Yavuz Sultan Selim’in askerleriyiz. Viyana’da Mohaç’da Kanuni Sultan Süleyman’ın askerleriyiz. Sakarya’da, Dumlupınar’da, Çanakkale’de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün askerleriyiz. Zindanlara boyun eğmeyen Türk Milliyetçiliği fikriyatını siyasi organizasyon haline getiren ebedi başbuğumuz Alparslan Türkeş’in askerleriyiz. Evet askeriz. Her türlü emperyalizme karşı tek başına dimdik ayakta duran, önce ülkem ve milletim diyen Devlet Bahçeli’nin askerleriyiz. Biz bu milletin bu devletin öz evlatlarıyız. Allah gönlünüzdeki Türklük aşkını, Turan ülküsünü söndürmesin. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum.”

YALÇIN: “GURUR DUYUYORUZ”
MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, ödül verilmesine ilişkin yaptığı değerlendirmede “İstanbul’un tek MHP’li belediyesi olan Silivri Belediyemizin Türk Dünyası Hizmet Ödülleri Töreninde ödüle layık görülmesi ziyadesiyle memnun etmiştir. Başkanımızın başarılı çalışmaları İstanbul’da örnek belediyecilik anlamında önemli uygulamaları hayata geçirmiştir. Bu başarılarının artarak devam edeceğini ifade ederek, partimiz ve teşkilatlarımız, Silivri’ye hizmet yolunda gece gündüz çalışarak el birliği ile ilçemizi özlediği hizmetlerle kavuşturmaya kararlıdır.” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.