enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5708
EURO
35,0052
ALTIN
2.461,81
BIST
9.884,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Milli Merkez Platformu’ndan Işıklar’a tam destek

Milli Merkez Platformu’ndan Işıklar’a tam destek
25.08.2015
114
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar’a Silivri Milli Merkez Platformu’ndan tam destek geldi. Platformun Silivri Başkanı Hıdır Hokka ve platform üyeleri, Başkan Işıklar ile bir araya gelerek destek kararlarını açıkladı. Türkiye’nin 52 ilinde Atatürk ve cumhuriyet değerlerine sahip çıkmak amacıyla oluşturan platformun Silivri Başkanı Hokka, Işıklar’ın Silivri’de çok güzel hizmetlere imza attığını dile getirdi.

HOKKA; “IŞIKLAR’IN KAZANMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Silivri Milli Merkez Platformu Başkanı Hıdır Hokka; “Silivri Belediye Başkanımız ilçenin güzelleşmesi için çok güzel hizmetler yaptı. Silivri Cezaevi’nde kurduğumuz nöbet çadırımıza yaptığı destek ve katkıların yanı sıra; Atatürk değerlerini sonuna kadar savunan, kimseyi ayırmayan bir anlayışla çalıştı. AKP’nin yıkılmasına karşı dimdik duran Işıklar’ın kazanması için çalışacağız. Silivri Milli Merkez Platformu olarak Başkan Işıklar’ı destekliyoruz” dedi.

IŞIKLAR; “DESTEĞİNİZİN ÖNEMİ ÇOK BÜYÜK”

Verilen desteğin çok büyük önemi olduğunu dile getiren Başkan Işıklar şunları söyledi; “Biz kendi doğrularımıza göre siyaset yapıyoruz. Toplumsal bir mutabakat sağlamamız lazım. Bu seçimler Türkiye’nin kurtuluş noktası olacak. Biz burada bir nöbet tutuyoruz. Ülkemiz elden gidiyor. Duyarsız kalmamız mümkün değil. Bu nedenle sizlerden gelen desteğin ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Beş yıl boyunca hemşerilerimi oy verdiğine pişman edecek hiçbir şey yapmadım. Bundan sonra da ayırmadan, ötekileştirmeden, Atatürkçü değerleri koruyan, çağdaş ve modern hizmet anlayışımız ile çalışmalarımıza daha hızlı şekilde devam edeceğiz. Desteğiniz için teşekkür ederim.”

PLATFORM DESTEĞİNİ DUYURACAK

Silivri Milli Merkez Platformu önümüzdeki günlerde yapacağı basın toplantısıyla Başkan Işıklar’a destek kararını açıklayacak.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.