enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5217
EURO
34,7876
ALTIN
2.423,00
BIST
9.733,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Muharrem Eren: Onlar bizim yaptığımız hizmetin tamirini yapamazlar

Muharrem Eren: Onlar bizim yaptığımız hizmetin tamirini yapamazlar
25.08.2015
117
A+
A-

Programa AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, önceki dönem Belediye Başkanı Hüseyin Turan, eski İlçe Başkanı Metin Karakaş, Değirmenköy eski Belediye Başkanı Osman Topaç, Çanta eski Belediye Başkanı Saffet Sert, Selimpaşa eski Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu, eski İlçe Başkanı Halit Girgin, AK Parti Silivri Kadın Kolları Başkanı Zinnet Demirel, AK Parti Silivri Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Gezeren, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Teşkilat Mensupları katıldı.

BİR TELEFONLA DOĞALGAZ GELDİ

Fener Köyü’ne yapılan yatırımlardan bahseden Muhtarlar Derneği Başkanı ve Fener Köyü Muhtarı Muharrem Eren; “Beni ve aza arkadaşlarımı bugünkü ziyaretinizle onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ederim. 1994 yılında göreve geldim. 1997 yılında elektrik kontağından çıkan yangında camimiz yandı. O dönem Çanta Belediye Başkanı olan Tahir Sert ve Selimpaşa Belediye Başkanı olan Ahmet Yağcıoğlu Başkanım, camiinizi yapacağız, korkma dediler. Onlar bizim gururumuzdu, onlar bizim her şeyimizdi. Sağlık ocağım kapandı. Hüseyin Turan Başkanıma gittim, emrin olur dedi. Sağlık ocağımı yaptı. Meclis Üyelerimiz bir dediğimi iki etmedi. Metin Karakaş, bütün ihtiyaçlarımızda yanımızda oldu. Fener Köyü’ne neler yapıldı? Bir telefonla doğalgaz geldi. Bir telefonla üç adet park yapıldı. Bir telefon ile biçer-döver geldi. Bir telefon ile buğday kurutma ünitesi geldi. Bir telefon ile harman yeri yapıldı. Bir telefon ile su şebekesi yapıldı. Bir telefon ile okul yapıldı. Bir telefon ile sıcak asfalt atıldı. Bir telefon ile Ankara, Çanakkale, İstanbul, Konya gezilerine gittik. Bir telefon ile camii avlusu düzenlemesi yapıldı. Onlar bizim yaptığımızın tamirini yapamazlar. Bir telefon ile iş makinası aldık. Bir telefon ile futbol sahası geldi. Bu sayılanlar yaklaşık olarak 10-12 trilyon. Tek eksiğimiz kaldı o da kanalizasyon. Onun da ihalesi yapıldı ve tamamlanacak. Silivri’de çok geniş bir aile kitlesi var. Silivri’ye ve İstanbul’a çalışmak üzere gençlerimizin gelmesini istiyoruz. “

KÖYÜMÜZÜN GELECEĞİ İÇİN OYUNUZU AK PARTİ’YE VERİN

Bütün hizmetleri bize getiren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir abime, dünya lideri Başbakanım Recep Tayyip Erdoğan’a çok teşekkür ediyorum. Biz Fener Köyü olarak AK Parti’ye oy dahi vermediğimiz dönemlerde Metin Karakaş Başkanım, bizi hiçbir zaman kırmadı. Bir dedik, tamamını bize verdi. Önümüzde bir seçim var. Sizlerden rica ediyorum, beni tekrardan onurlandırın. Köyün gururu için, geleceği için bana oy vermeyin ama İstanbul’da Kadir Başkanıma, Silivri’de Tahir Başkanıma oy verin” şeklinde konuştu.

DİLEK DEMİRAL: HİZMET EKİP İŞİDİR

Ülkemiz üzerinde oyunlar oynandığını ve ülkemizdeki huzur ortamının bozulması için mücadelelerin verildiğini belirten AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral; “Bugün bizleri yalnız bırakmayan çok değerli Fener Köylü hemşehrilerim hepiniz hoş geldiniz. Bu sıcak karşılama için hepinize yürekten teşekkür ederim. Ben genel siyasetten bahsetmek istiyorum. Keşke sadece yerelde projelerimizin konuşulduğu bir seçim geçirseydik. Çünkü biz illerde,

ilçelerde her zaman proje üreten bir ekibiz. Hizmet işi ekip işidir. Tek başına kimse hiçbir şey yapamaz. Ekibiniz varsa başarılı olursunuz. Şuan Silivri’nin başarısız olmasının en önemli sebebi de ekip ruhunun olmamasıdır. Silivri’de ilk defa bir belediye başkan yardımcılarıistifa etmiştir. Ama biz böyle değiliz. Biz ekip olarak, bütün olarak geliyoruz.”

İSTİKRAR VE GÜVEN İÇİN AK PARTİ

“Olay artık yerel seçim olmaktan çıktı. Bütün Türkiye’de karalama kampanyaları başlattılar. Türkiye o günlerde en fazla ihracatını yapmıştı, tüm dünyanın en çok büyüyen ekonomilerinden biri olmuştu. Ama halkımızı galeyana getirmeye çalıştılar. Mısır’da, Suriye’de yaptıkları gibi çatışma çıkartmaya çalıştılar. Onlar başında Recep Tayyip Erdoğan olmayan bir AK Parti istediler. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan, mazlumların yanında bir lider. Sadece Türkiye için değil, tüm dünya için bir umuttur Recep Tayyip Erdoğan. Fener, Silivri’de en çok hizmet almış yerlerden bir tanesi. Bizim sadece oy derdimiz olsaydı Fener’e hiç hizmet gelmemiş olması lazımdı. Sizden fotoğrafa büyük bakmanızı istiyorum. Bu seçim tarihi bir seçimdir. Biliyoruz ki halk başbakanımızın yanında, halk istikrar istiyor. İstikrar ve güven için AK Parti diyeceğinizi biliyorum” dedi.

MUHALEFET PROJE ÜRETMİYOR

Belediyeciliğin, AK Parti ile başka bir boyuta taşındığını söyleyen AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert; “ Ben Selanik Göçmeni bir ailenin evladıyım. Sizlerden biriyim. Çok yakında sandık başına gideceksiniz. Silivri için, İstanbul için tercihlerinizi ortaya koyacaksınız. Fener Köyü’nün projelere oy vereceğini biliyorum. Türkiye, AK Parti iktidarı döneminde bambaşka bir ülke olmuştur. Eskiden IMF kapılarında borç için bekleyen, bir kitap yüzünden bir gecede fakirleşen bir ülkeydik. Bugün 2023 hedefi dünyanın en büyük ekonomileri arasına girmeyi hedefleyen, dünyanın en çok gelişen ülkeleri arasında olan ve IMF’ye borç verecek duruma gelmiş bir ülkeyiz. Eskiden gıpta ettiğimiz Yunanistan bugün borç içinde. Yunanlı dostlarımız bile bize beş yıllığına borç verin diyorlar. Ama biz kıymetini bilmiyoruz. Bütün bunları AK Parti yaparken, Sayın Kılıçdaroğlu ne yaptı? Bunların karşı çıkmaktan başka bildikleri ne var? Bunlar, birinci köprüye de, ikinci köprüye de, üçüncü köprüye de karşı çıktılar. Üçüncü havaalanına da karşı çıkıyorlar. Bunlar proje üretemiyorlar.”

TAHİR SERT’İ BAĞRINIZA BASIN

“Silivri 2004-2009 yılları arasında belediyeciliğin ne olduğunu öğrendi. AK Parti iktidarı ve Hüseyin Turan Başkanımız destan yazdı, Silivri’yi kalkındırdı. Adliye sarayı, devlet hastanesi, doğalgaz, altyapı çalışmaları, belediye binası yapıldı. Toplamda 850 trilyon yatırım geldi. AK Parti yerel yönetimi bunları yaparken, 2009 yılında belediye el değiştirdi. Belediye Başkanı bir yıl boyunca borç içindeyiz, belediye bitti, maaşları ödeyemiyoruz diye bizi halka şikayet etti. Sonuç olarak bugün Silivri Belediyesi borç içinde. Beş yılda Silivri hiçbir hizmet almadı. Silivri halkı, hizmetlerden geri bırakıldı. Biz hizmetlerimizi 2004 yılında bıraktığımız yerden devam ettirmek istiyoruz. Bir şehir için planlama çok önemli. Ben Beylikdüzü’nde iyi bir planlamaya katkı sundum. Şimdi Silivri’de belediyecilik ve planlama anlamında edindiğim tecrübeleri kullanmak istiyorum. Artık Silivri’ye metro gelecek, devlet üniversitesi gelecek, spor kompleksi, kültür merkezi, şehrin iki yakasını bir araya getirecek olan kavşaklar, katlı otopark projeleri gelecek. Ben bugüne kadar her zaman kapılarımı vatandaşlarımıza açtım. Bugünden sonra da en rahat ulaşabileceğiniz, derdinizi anlatabileceğiniz kişi ben olacağım. Belediye sadece kanal getirmez, park yapmaz. Sizin iş, aş sorununuz varsa, sağlık sorununuz varsa, eğitim derdiniz varsa bu beni ilgilendirir. Sizin bakışlarınızdan çok güzel mesajlar alıyorum. Tahir Sert’i bağrınıza basacağınızı biliyorum. 30 Mart seçiminin Fener Köyü’müze,

Silivri’mize, Türkiye’mize hayırlı olmasını diliyorum” dedi ve programa katılan bütün vatandaşlara desteklerinden dolayı teşekkür etti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.