enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5649
EURO
34,9847
ALTIN
2.420,19
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Değirmenci, yorulmak nedir bilmiyor

Değirmenci, yorulmak nedir bilmiyor
06.03.2019
123
A+
A-

DSP Silivri Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Ekibiyle birlikte bir günde beş mahalleyi ziyaret eden Değirmenci, ayak basmadık yer, sıkmadık el bırakmıyor.

DSP Silivri Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci, ekibiyle birlikte mahalleleri ziyaret ediyor. Adaylık açıklamasının ardından dur durak bilmeyen Değirmenci, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. günde beş mahalleyi ziyaret eden değirmenci, mahalle sakinlerini ve esnafları ziyaret ederek, hem vatandaşların derdini dinliyor hem de destek istiyor.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN DEĞİRMENCİ’YE YOĞUN İLGİ 
Silivri ye ve çok değerli sakinlerine daha iyi hizmet edebilmek için ayak basmadık yer, elini sıkmadık bir Silivrili kalmayana denk çalışacağız, diyen Değirmenci, vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanıyor.

BİR GÜNDE 5 MAHALLE ZİYARETİ
31 Mart Seçim çalışmaları kapsamında günlük programlarını dolu dolu geçiren ve vatandaşlarla sürekli iç içe olan Değirmenci ve Ekibinin bugünkü mahalle ziyaretlerinde ise Değirmenköy, Gümüşyaka,Çeltik, Yolçatı ve Seymen Mahalle ziyaretleri yer alıyor.

Kaynak: http://www.silivriozelhaber.com/

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.