enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Saadet Partisi Adayı Av. Şükrü Yıldırım Projelerini tanıttı

Saadet Partisi Adayı  Av. Şükrü Yıldırım Projelerini tanıttı
12.03.2019
185
A+
A-

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdareler seçiminde Silivri Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Av. Şükrü Yıldırım  geçtiğimiz günlerde Aday Tanıtım ve Projeleri hakkında bir toplantısı gerçekleştirdi. 

Projeleri hakkında şunları  kaydetti;

Haber: Adnan Yıldırım

” YEREL YÖNETİMDE TEMEL ÖNCELİKLERİMİZ, GÖREV ANLAYIŞIMIZ, İLKELERİMİZ, DEĞERLERİMİZ VE ÖNCELİKLERİMİZ

* Belediyecilikte hizmet anlayışımızda ‘ÖNCE İNSAN’ anlayışı ilk sırada yer almaktadır.

* Tüm Belediye hizmetlerinde insan haklarına saygı gösteren, insan hassasiyetine uygun hizmet sunan bir yaklaşım benimsemekteyiz. İnsanı rencide eden, insana saygı göstermeyen ve insanın hakkına riayet etmeyen HER TÜRLÜ

PROJEYİ VE UYGULAMAYI REDDEDİYORUZ.

* İnsanı ihmal eden yönetim sistemlerinin, süreklilik ve devamlılık sağlamayacağına inanıyoruz. Bu nedenle insana değer veren ve insana hizmet eden bir sistemin toplum tarafından kabul göreceğine ve başarı elde edeceğine kesinlikle inanıyoruz.

* Yaptığımız işler ve götürdüğümüz hizmetlerde, ‘Halka Hizmet – Hakka Hizmet’ düsturuyla, Silivri’mizde yaşayan tüm insanlara eşit ve adil bir biçimde hizmet sunacağız.

* Belediyenin karar ve uygulamalarının adalete dayanması, hizmette adil olunması ve ADALETİN Belediyenin bütün eylem ve işlemlerinde temel alınması esasını benimsemekteyiz.

* Partizanlık ve adam kayırmacılığının adaletle bağdaşmayacağını, toplumun ortalama gelişiminin gerisinde kalmış kesimlere de adalet gereği pozitif ayrımcılık yapılması gerektiğini ilke edinmekteyiz.

* Kamu hizmeti için gelinen makamlar birer emanettir, belediyeler ‘ŞEHREMANETİ’, belediye başkanı ise

‘ŞEHREMİNİ’ dir. Bu kavramaların ruhuna uygun olarak Rüşvete, Yolsuzluğa, Talana, İşgale, haksız kazanımlara ve ranta karşı çıkarak bize emanet edilen kamu malına sahip çıkacağız.

* ‘İSRAFSIZ, ANCAK İNSAFLI BELEDİYECİLİK’ anlayışıyla, israftan kaçınacağız. Harcanacak kaynakların milletin emaneti olduğu bilincindeyiz. Bu anlayışla milletin ihtiyaçlarına öncelik vereceğiz.

* Vereceğimiz hizmetleri daha iyi gerçekleştirmek, daha ucuza mal etmek ve verimliliği artırmak için planlı ve programlı çalışmayı amaç edinmiş bulunuyoruz.

* Katılımcı yönetim anlayışı gereği ,Halk Meclislerine önem vererek, ‘HALKLA BERABER YÖNETİM’ taahhüdüyle, ‘halka rağmen, halk için’ değil, ‘HALKLA BERABER, HALK İÇİN’ anlayışıyla hareket edeceğiz.

– ‘EHLİYET VE LİYAKAT’ ilkesiyle hareket ederek, görevlendirme ve ödüllendirmede ehil ve layık olma ölçülerine göre hareket ederek, partizanlık, ayrımcılık ve ötekileştirme yapmayacağız.

YEREL YÖNETİM PROJE VE VAADLERİMİZ:

1. Silivri merkezde en az iki adet katlı otopark yapılacak. Silivri sokak ve caddelerinde otopark yerleri Silivri’nin esnaf ve halkına tahsis edilecektir. Esnaf işyerinin önüne park ettiği aracından dolayı ücret ödemek zorunda kalmayacaktır.

2. Silivri’deki tarım arazileri korunacak. İmar uygulamaları ile tarım arazileri yok edilmeyecek ve buna asla izin verilmeyecek.

3. Her ay köy muhtarları ve köy ihtiyar heyeti ile toplantılar yapılarak, köylerimizin sorunları tespit edilip yerinde çözüme kavuşturulacak.

4. Halk meclisleri kurulacak bu toplantılara Başkan bizzat katılacak ve bu toplantılarda halkın şikayet ve taleplerini bizzat başkana iletecek.

5. Belediyede bünyesinde İnsan Kaynakları merkezi kurularak işsizlere ve iş hayatında sorunlar yaşayan tüm işçilere danışmanlık hizmeti verilecek.

6. İşsiz olan vatandaşın iş bulması ve işe alınması için, İlçemizin sınırları içindeki tüm fabrika ve firmalarla koordineli çalışılacak, işe alınmada İlçe halkına öncelik verilmesi için gerekli her türlü çalışma yapılacaktır.

7. Her Mahallede Aile Danışmanlık Merkezleri kurulacak, ailelere, çocuk eğitimi ve aile birliği konularında danışmanlık hizmeti verilecektir.

8. İlçemizde faaliyet gösteren tüm Dernek, Vakıf ve Sivil Toplum Kuruluşlarının yönetimleri ile her ay düzenli toplantı yapılarak İlçemizin eksiklikleri beraber tespit edilip yerinde çözülecek.

9. Her sokak tek tek kontrol edilip, yollar tamamen gözden geçirilerek onarım ve bakımı derhal yapılacak.

10. Her mahallede kitap-kafeler açılacak tüm öğrenciler bundan ücretsiz faydalanacaktır.

11. Köylerimizde ikamet edip İlçe merkezindeki okullarda eğitimine devam eden tüm öğrencilere ücretsiz servis sağlanacaktır.

12. İlçemizin merkezinde bir kütüphane ve Kültür Merkezi yapılacak.

13. Her mahalleye, yeterli sayıda nüfus ve mahallenin büyüklüğüne göre, Tam donanımlı çocuk parkları yapılacak.

14. Halk pazarlarının kurulduğu günlerde köylerimizden gün içinde her saat ücretsiz servis kaldırılacak.

15. E5 karayolunun sağ taraf ile sol taraf arasında geçiş için yeterli sayıda araçlar ve yayalar için ayrı ayrı olmak üzere modern alt geçitler yapılacak.

16. Bütün Yollar, Kaldırımlar, Caddeler ve Sokaklar engellilerin ve çocuklu bayanların rahatlıkla kullanabilecekleri şekilde dizayn edilecek.

17. Tüm üst ve alt geçitlere asansör yapılacak. Böylece vatandaşların rahatlıkla üst ve alt geçitleri kullanmaları sağlanacaktır.

18. İlçemizde dış yalıtımı yapılmamış tüm binaların ısı yalıtımlarının yapılması için her türlü imkan sağlanacak. Böylece enerji tasarrufu yapılmış olacak.

19. Halk ekmek büfelerinin sayısı artırılarak halkımızın daha kolay ucuz ve kaliteli ekmeğe ulaşması sağlanacaktır.

20. Silivri’de bir Devlet Üniversitesinin kurulması için gerekli her türlü çalışma yapılacak.

21. Ulusal basın ve yayın yoluyla, Silivri’nin tanıtımı etkin bir biçimde yapılacak, böylece Silivri’ye yerli ve yabancı turistin gelmesi sağlanacaktır. Bu alanda yatırım yapmak isteyen tüm yatırımcılara her türlü destek sağlanacaktır.

22. Silivri ile İstanbul arasındaki ulaşım sorunu metrobüs veya metro getirilene kadar minibüs taksi ve deniz ulaşımıyla çözülecektir.

23. Silivri, İstanbul arası deniz ulaşımı faaliyete geçirilecek.

24. Belediyenin gelirlerinin ne olduğu ve nereden geldiği, yine giderlerinin ne olduğu ve nereye harcandığı açıkça ve herkesin anlayabileceği şekilde belediyenin kapısına asılacak, isteyen gelip bu gelir gider bilançolarını inceleyebilecek ve itirazlarını yapabilecektir.

25. Belediye ait taşınmaz asla satılmayacaktır. Taşınmazlar kiraya verildiğinde piyasadaki gerçek rayiç bedeller dikkate alınarak bunlar kiraya verilecektir. Taşınmazlar üzerinden kimseye rant sağlanmayacaktır.

26. Tüm halkın ilçedeki özel hastanelerden de faydalanması için özel hastanelerle sözleşmeler yapılacak, özel hastaneler sadece zenginlere değil tüm halka hizmet eden kurumlar haline getirilecektir.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.