enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3867
EURO
35,0622
ALTIN
2.325,73
BIST
9.112,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

“Ne senden vazgeçeriz ne eserinden!”

“Ne senden vazgeçeriz ne eserinden!”
25.08.2015
105
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte ziyaretlerine Atatürkçü Düşünce Derneği Silivri Şubesi ile devam etti. Burada çiçeklerle karşılanan Işıklar, Dernek Başkanı Süleyman Yalçıntaş ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle biraraya geldi.

TUĞLU: SİLİVRİ’DEKİ DENGELER AÇISINDAN ÖNEMLİ BİR KURUM

Ziyarette konuşan CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, “Derneğinizin ilçemizdeki varlığı çok önemli. İlçedeki dengelerin korunması açısından büyük önem taşıyor. Görüyorum ki çok da ciddi bir ekip oluşturmuşsunuz. Sizlerle aynı düşünceleri paylaşıyoruz. Derneğe sahip çıktığını için sizlere ve özellikle de genç kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

IŞIKLAR: NE SENDEN VAZGEÇERİZ NE ESERİNDEN

Cumhuriyetin kazanımlarının, Atatürk ilke ve devrimlerine yapılan saldırıların yoğun olarak yaşandığı bir dönemde ADD gibi çok önemli bir derneğe sahip çıktıkları için konuşmasına teşekkür ederek başlayan CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar da şu ifadeleri kullandı: “Bugünlerde değerlerimize sahip çıkacak örgütlenmelere çok ihtiyacımız var. Maalesef mili değerlerimiz üzerinde tahribatlar yapılmak kaydıyla yok etme çabası içerisinde olan bir iktidar var. Cumhuriyetin kazanımlarına, Atatürk ilke ve devrimlerine karşı başlatılan büyük bir yıkım saldırısı var. Sizlere bu anlamda elinizi taşın altına sokmanız, bu değerlerimize sahip çıkmak adını yapmış olduğunuz çalışmalarınızdan ötürü teşekkür ederim. Kimse unutmasın ki, ne Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ten vazgeçeriz, ne de onun bıraktığı eserinden.”

IŞIKLAR ÜYELİĞİNİ TAZELEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar ADD Silivri Şubesi’ne gerçekleştirdi ziyaretinde ayrıca dernek üyeliğini tazeledi. Işıklar’a Dernek Başkanı Süleyman Yalçıntaş rozetini taktı.



REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.