enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

“Önce 35 mahalleyi saysın”

“Önce 35 mahalleyi saysın”
25.08.2015
101
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, Silivri Tokatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Burada Başkan Etem Kalmış, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Tokatlı hemşerileriyle biraraya gelen Işıklar’a Silivri Belediyesi Meclis Üyeleri ile yeni dönem Meclis Üyesi aday adayları eşlik etti. Işıklar burada AKP’nin adayı Sert’e de göndermede bulunarak, “Ben tarih yazarım O okuyamaz. Önce 35 mahalleyi saysın” dedi.

IŞIKLAR: ÇAĞDAŞ YARINLARDA BULUŞMAK TEK AMACIMIZ

Özellikle göç alan bölgelerde hızlı değişimler gözlendiğine ve yerinden yurdundan kopan vatandaşların gittikleri yerlerde tutunacak bir dal, destek aradıklarına da değinen Işıklar, “Gelenek ve göreneklerini kendilerinden sonraki nesillere aktarabilmek için bir çaba içerisine girerler. İşte hemşeri derneklerinin bu anlamda önemi büyüktür. Göç eden vatandaşların yeni bir hayat kurdukları noktada, geldikleri yere entegre olabilmeleri de hemşericilik bilinciyle sağlanabilmektedir. Dernekler ayrıştırıcı değil, tek çatı altında birlik ve beraberliği sağlar. Ben gemiyi sarsıntısız bir şekilde limana yanaştırdım. Derneklere, STK’lara her zaman destek olduk. Birarada yaşamanın keyfini çıkarmak, birlikte daha çağdaş yarınlarda buluşmak tek amacımız” dedi.

“BENİM YAZDIĞIM TARİHİ OKUYAMAZLAR”

Işıklar konuşmasına şöyle devam etti: “Kapılarıma icralar gelmedi. Borçlarımı ödedim, personel maaşlarımı ödedim şehrimizi güzelleştirdim. Benin başarısızlık tarihini yazdığımı söyleyenler, benim yazdığım tarihi okuyamazlar. Önce 35 mahallemizi saysınlar.

“EN BÜYÜK DESTEĞİ SİZLERDEN ALIYORUZ”

Biz olaya insani bakıyoruz. Silivri’de hoşgörü ortamında, birarada yaşamak için gayret ediyoruz. En büyük desteği de sizden alıyoruz. Bu şehre sizlerle birlikte hizmet ettik. Hepinize teşekkür ediyorum.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.