enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4455
EURO
34,7397
ALTIN
2.437,68
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Öpçin’den Saadet’e Ziyaret

Öpçin’den Saadet’e Ziyaret
25.08.2015
131
A+
A-

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na daha iyi ve kaliteli bir ekibin gelmesi ve esnafımızın bütün sorunlarının çözüme kavuşacağı bir yönetim anlayışı için talip olduklarını belirterek kadrosunu tanıtan Öpçin ve ekibini, Saadet Partisi Silivri İlçe Başkanı Mahmut Hamdemirci, Silivri Belediye Başkan Adayı Kadir Tokalı ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.

Hamdemirci, Silivri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Selahattin Öpçin ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Oda seçimlerinin Silivri esnafı ve Silivrililer için hayırlı olmasını temenni ederek, başarılar diledi.

Belediye Başkan Adayı Kadir Tokalı ise, esnafın sorunlarına değinerek, ‘‘Saadet Partisi yönetiminde, kapitalist sistem tarafından ezilen ve ağır vergilerle sömürülen esnafımızın bu zulümden kurtulması sağlanacaktır. Mevcut köle sisteminde, AVM’ler karşısında esnafımız ezilmekte, zengin daha zengin, fakir ise daha fakir hale getirilmektedir. Belediyecilikte efsane olan Milli Görüş Belediyeciliği inşallah Silivrimizde işbaşına gelecek ve Silivri esnafının sorunlarına eğilerek, esnafın cazibe merkezi haline gelmesi için her türlü imkan seferber edilecektir.’’ vaadinde bulundu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.