enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3283
EURO
35,0825
ALTIN
2.297,56
BIST
8.989,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

SİLİVRİ BELEDİYESİ ENCÜMEN VE KOMİSYON ÜYELERİ BELLİ OLDU

SİLİVRİ BELEDİYESİ ENCÜMEN VE KOMİSYON ÜYELERİ BELLİ OLDU
A+
A-

Silivri Belediyesi 2022 yılı Nisan ayı meclis toplantısında yapılan oylamalar neticesinde Meclis Kâtipleri, Encümen Üyeleri ve Komisyon Üyeleri belirlendi.

Silivri Belediye Meclisi’nin 2022 yılı Nisan ayı meclis toplantısı 1.birleşiminin 1. oturumu, meclis üyelerinin katılımıyla belediye meclis salonunda gerçekleştirildi. Meclis gündeminin ilk 9 maddesinde yer alan 1 Asil Meclis Kâtibi seçimi, Encümen Üyesi seçimi, Plan ve Bütçe Komisyonu seçimi, İmar Komisyonu seçimi, Çevre ve Sağlık Komisyonu seçimi, İsim Tespit Komisyonu seçimi, Hukuk Komisyonu seçimi, Tarım ve Hayvancılık Komisyonu seçimi, Kentsel Dönüşüm ve Afete Hazırlık Komisyonu seçimi yapıldı.

https://www.facebook.com/100002143644502/videos/5260819913957756/ 

ÜMİT SEÇKİN MECLİS KÂTİBİ SEÇİLDİ

Meclis gündeminin ikinci maddesinde bulunan 1 Asil Meclis Kâtibi seçimi gizli oylama ile yapıldı. Oylama sonucunda Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyesi Ümit Seçkin yeni meclis kâtibi seçildi. Seçkin, 2024 Mahalli İdareler seçimine kadar görev yapacak.

YENİ ENCÜMEN ÜYELERİ 1 YIL GÖREV YAPACAK

Meclis gündeminin ikinci maddesinde yer alan ve 1 yıl süreyle görev yapacak olan 3 Encümen Üyesi seçimi gizli oylama usulü ile gerçekleştirildi. Yapılan oylama sonucu MHP Belediye Meclis Üyesi Sultan Aşkın, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Ömer Tekin ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Yasin Gören encümen üyesi seçildi.

KOMİSYON ÜYELERİ BELLİ OLDU

Yeni komisyon üyeleri meclis üyelerinin katılımıyla yapılan açık oylamalar ile belirlendi. Buna göre Plan ve Bütçe Komisyonuna; Erdoğan Gökalp Kalaycı (MHP), Orhan Çalışkan, (AK Parti) Abdullah Salim Çavdar (AK Parti), Doruk Bulut (CHP) ve Lütfü Vardar (CHP) seçildi. İmar Komisyonuna; Şenoğlu Türkyılmaz (MHP), Sami Barlas (AK Parti), Celalettin Yazıcı (AK Parti), Süheyl Kırkıcı (CHP) ve Abdulcabbar Doğan (CHP) seçilirken, Çevre ve Sağlık Komisyonuna; Erdoğan Gökalp Kalaycı (MHP),  Ülkenur Büke (AK Parti), Kenan Değdaş (AK Parti), Elif Yılmazer (CHP) ve Ömer Ercan (CHP) seçildi. İsim Tespit Komisyonuna; Ümit Seçkin (MHP), Mustafa Çolakoğlu (AK Parti), Filiz Güler (AK Parti), Bora Balcıoğlu (CHP) ve Elif Yılmazer (CHP), Hukuk Komisyonuna ise; Sultan Aşkın (MHP), Hacer Yıldırım (AK Parti), Şükriye Akkaya Karakuş (AK Parti), Fevzi Arslan (CHP) ve Gökhan Yonat (CHP) seçildi. Tarım ve Hayvancılık Komisyonuna; Şenoğlu Türkyılmaz (MHP), Sami Barlas (AK Parti), Kenan Değdaş (AK Parti), Melih Yıldız (CHP), Ersin Taşkın (CHP) seçildi. Kentsel Dönüşüm ve Afete Hazırlık Komisyonuna; Gökhan Dirik (MHP), Celalettin Yazıcı (AK Parti), Mustafa Çolakoğlu (AK Parti) Bilal Ermiş (CHP) ve Mehmet Yönet (CHP) seçildi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, yeni dönemde komisyonlarda görev alan meclis üyelerini tebrik ederek başarılar diledi. Geçmiş dönemde görev alan meclis üyelerine ise emekleri ve çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.