enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3777
EURO
35,0535
ALTIN
2.326,80
BIST
9.091,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Orakçı’nın Beylikdüzü’ne hizmetleri hız kesmiyor

Orakçı’nın Beylikdüzü’ne hizmetleri hız kesmiyor

Beylikdüzü’nde gönüllü öğretmenlikle eğitim dünyasına katkı sunmaya başlayan İş insanı ve Beylikdüzü Kurucu Belediye Başkanı Vehbi Orakçı, çıtayı yükseltti. Yeni eğitim öğretime bu yıl başlayan AREV Okulları’nın resmi açılışını gerçekleştiren Orakçı, öğrenci yurdu, cami ve vakıf hizmeti verecek AREV Külliyesi’nin de temeli attı.

İz Bırakan Nesiller’ ilkesi ile eğitimde donanımlı ve kalitesi yüksek öğrenciler yetiştirme amacıyla eğitim için kolları sıvayan Beylikdüzü Kurucu Belediye Başkanı ve İş insanı Vehbi Orakçı, AREV Okulları’nın resmi açılışını gerçekleştirdi. Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, Ortaokul, İlkokul ve Anaokulundan oluşan AREV Okulları ile yetinmeyen Orakçı, okul bulunduğu alana yakın yerde de öğrenci yurdu, babası Reşat Orakçı’nın adına Cami ve vakıf hizmet binalarından oluşan AREV Külliyesi’nin de temelini attı. Orakçı nihai hedefinin ise ilçede üniversite olduğunu da açıkladı.

AREV Okulları’nın açılışı ve AREV Külliyesi’nin temel atma törenine; AK Parti Milletvekili Şamil Ayrım, Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur, Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili Ömer Şatır, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Yıldız, Beylikdüzü Emniyet Müdürü Ercan Özmen’in  de aralarında bulunduğu davetli katıldı.

Açılışta konuşan AK Parti Milletvekili Şamil Ayrım ve Beylikdüzü İlçe Kaymakamı Mehmet Okur, eğitimin toplum yaşamındaki önemine dikkat çekerek, ülkenin gelecekte de önüne çıkacak sorunları aşmanın en temel şartının eğitimli- donanımlı bir nesilden geçtiğini vurguladılar. Ayrım ve Okur, eğitime yaptığı katkılardan dolayı Vehbi Orakçı’ya teşekkür ederken, bu girişimin üniversite ile taçlandırılmasını temenni ettiler.

Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili Ömer Şatır ile AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık ta kısa birer konuşma yaparak Orakçı’ya tebrik ettiler ve okulun eğitim camiasına hayırlı olmasını dilediler.

AREV Okulları kurucu Vehbi Orakçı ise yaptığı konuşmada, kendi  eğitim hayatında karşılaştığı güçlüklerden ve vakıfların eğitime katkılarından örnekler verdi.  Ta o yıllarda ilerde kendisinin  ilerde ülke ve insanlarımız için çalışmayı, eğitim konusunda çaba göstermeyi, kurumlar kurmayı hedef olarak belirlediğini belirten Orakçı, bu amaçlarına ulaştığı için Tanrı’ya şükürler etti. Orakçı, okulun açılışına katılan herkese şükranlarını sunarak teşekkür etti.

Beylikdüzü’nde gerek belediye başkanlığı ve gerekse sosyal yaşam sürecinde eğitim dünyasına yaptığı katkıları hatırlatan Orakçı,  talepler doğrultusunda üniversite kurmayı da kendine hedef olarak belirlediğini açıkladı.

Açılışta; AREV Okullarının şampiyon Voleybol takımına, karete öğrencilerine; kompozisyon yarışmasında dereceye giren Beylikdüzü 1. Ve 3.sü olan öğrencilere plaketler verilerek teşekkür edildi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.