enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5552
EURO
34,8713
ALTIN
2.429,54
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Ordulular Türkiye İçin İstikrar Dedi

Ordulular Türkiye İçin İstikrar Dedi
26.10.2015
113
A+
A-

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Ordulu dernek başkanları ve kanaat önderleri ile Esenyurt Ordulu İş Adamları Dernek merkezinde bir araya geldi. Programa AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer’de katılım sağladı.

Ordulu Belediye Meclis üyesi Mustafa Gevrek tarafından organize edilen programa çok sayıda Ordulu dernek yöneticisi, kanaat önderi ve iş adamı katılım sağladı.

Açılış konuşması yapan Mustafa Gevrek, Orduluların yerel seçim ve 7 Haziran seçiminde olduğu gibi 1 Kasım seçimlerinde yine Türkiye için istikrarın yanında olacaklarını dile getirdi.

Programda AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer, “ Bugün çok önemli ve değerli bir toplantıda Ordulu hemşerilerimiz ile bir araya geldik. İstişare ve bilgi alışverişi için verimli bir toplantı oldu. Esenyurt ilçemiz son yıllarda ciddi manada gelişme değişme olmuştur. 7 Haziran öncesi ve sonrası çok büyük bir oynanıyor. Oyun Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan bir oyundur. Buradaki maksat; onu halkın nazarında itibarsızlaştırarak, küçük düşürürsek böylelikle AK Parti’yi de bölüp parçalamış oluruz. Bu sebeple istikrara inanan, AK Parti’nin yaptığı hizmetlerden memnun olan herkesin 1 Kasımda sahip çıkmasını diliyorum” dedi.

Değer ardından söz alan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, devleti yönetmenin ve millete hizmet etmek için ciddiyet ve güven gerektiğini vurguladı.

“Devlet işi ciddiyet ister özveri ister”

Başkan Kadıoğlu, “ Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın girişimleri ile dünyada ilk defa Türkiye’den 77 kilometre deniz altından Kıbrıs’a su götürürken, diğer taraftan yüzde yüz yerli TÜRKSAT uydusu uzaya fırlatılıyor. Ülkemizde asrın projeleri hayata geçerken öbür taraftan birileri iktidar ve hükümet olma planları ile hakaretler dolu sözler sarf ediyorlar. Devlet işi ciddiyet ister, özveri ister. Siz eğer vatanınıza, ülkenize, bayrağınıza, milletinize sevdanız varsa, dersiniz ki bu vatan gelişsin, bu millet zenginleşsin, bu bayrak dünya bayrakları içinde her yerde saygı görsün anlı şanlı dalgalansın. Hükümetimiz güçlü olsun, milletin temel ihtiyaçlarını karşılasın, ülkeyi koruyacak karalar alsın, güçlü olsun ki dünya devletlerinin karşısında rahatça konuşabilsin. Geçmiş yönetimlerde bunların hiçbirini yapamayan koalisyon hükümetleri, milletini muhtaç hale getirmiş, bankalar hortumlanmış, ekonomik olarak dışarıya mahkûm olmuş, hep üst akıllar tarafından yönetilmiş. Ama 2002 yılında ülkeyi ve milletini gerçek yöneticiler çalışan ve bu ülkenin kaynakları ile Türkiye’yi yukarıya doğru çıkaran bu milletin gerçek evlatları gelmiş. Bugüne kadar sağlık, eğitim, ekonomi, istihdam alanında istikrarlı ve büyük hizmetler geliştirmiş ve bu milletin hizmetine sunmuştur. Bunu iyi görmeliyiz. Milleti ve ülkeyi tekrar vesayet altında yönetmek, ülkeyi itibarsızlaştırarak fakir ve muhtaç hale getirmek isteyenlere izin vermemeliyiz” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.