enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5881
EURO
34,8027
ALTIN
2.508,00
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Ramazan’ın bereketi yağmurun bereketi ile birleşti

Ramazan’ın bereketi yağmurun bereketi ile birleşti
29.05.2018
127
A+
A-

Büyükçekmece Belediyesi’nin Mimarsinan Mahallesi’ndeki mahalle iftarı yağan yoğun yağmura karşın binlerce kişiyi iftar sofrasında buluşturdu.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Ramazan’ın bereketli bir ay olduğunu ve yağan yağmurla gelen bereketin farklı bir güzellik oluşturduğunu söyledi.

Büyükçekmece’de ramazan dolu dolu yaşanıyor

Büyükçekmece Belediyesi’nin geleneksel mahalle iftarları bu yılda ilçe halkının yoğun katılımıyla dolu dolu geçiyor. Hafta sonu Mimarsinan Mahallesi Liman’da gerçekleştirilen mahalle iftarına yağışlı havaya karşın bölge halkının ilgisi çok yoğun oldu.

“Hizmetin temeli sevgidir”

İftar öncesinde kısa bir konuşma yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Ramazan’ın bereketi ile yağmurun bereketinin iftar sofrasında birleştiğini belirterek; “İnşallah yüce Allah, gelecek yılda sağlık içinde, eksiksiz yine hep birlikte iftar açmayı bizlere nasip etsin. Bizim felsefemizde hizmetin temeli sevgidir. Ben bütün insanları, bütün canlıları hepinizi çok ama çok seviyorum. Çünkü insanın yüreğinde sevgi olduğu müddetçe her şeyi sağlam olur. İmanı da sağlam olur. Birbirinizi sevdiğiniz zaman aldığınız nefesten bile bir haz alırsınız. Hepinize sağlıklı bir yaşam diliyorum. Yetinmeyi, bulduğumuzla geçinmeyi ve samimiyeti eksik etmeyelim. Mübarek Ramazan ayı hepimize bolluk ve bereket getirsin” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.