enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1953
EURO
34,9949
ALTIN
2.275,33
BIST
8.865,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Sami Barlas’tan, 23 Nisan mesajı

Sami Barlas’tan, 23 Nisan mesajı
22.04.2020
121
A+
A-

Silivri Belediyesi Meclis üyesi Sami Barlas sosyal medya sayfasından bir açıklama yaptı.

Barlas’ın açıklaması şu şekilde; 

23 Nisan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’ dan başlattığı ezelden beri hür yaşamış olan milletimizin azim ve kararlılığı ile birleşmesiyle açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi ve sonrasında Türk Milletinin kendi geleceğini belirlediği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı ve milletin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı, Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından birisidir. Her yıl Ülkemizde ve Silivrimizde büyük bir coşkuyla kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı ne yazık ki bu yıl koronavirüs salgını dolayısıyla caddelerde, sokaklarda, okullarda kutlayamıyoruz. Biraz buruk da olsak, doldurmazsak da sokakları, okulları.. Yine de bir çocuk sevinci var hepimizin yüreğinde. El ele olamasak da, tek yürek olup, ailelerimiz ve komşularımızla hep birlikte 23 Nisan akşamı evimizin pencerelerinden ve balkonlarımızdan İstiklal Marşımızı büyük bir coşkuyla okuyacağız, bize bu ülkeyi emanet eden ecdadımızı rahmetle anacağız. Bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatıp tekrar Silivrimizde bayramları birlikte kutlayacağımız zamanlar da gelecek inşallah.

Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; tüm şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyor, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. yıl dönümünü ve tüm çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.

Sami BARLAS

Silivri Belediye Meclis Üyesi

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.