enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5125
EURO
34,8067
ALTIN
2.427,76
BIST
9.680,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

CHP’li kadınlar meydanlarda

CHP’li kadınlar meydanlarda
25.08.2015
108
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri İlçe Kadın Kolları, Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde destek arayışlarını sürdürüyor. Elif Yılmazer’in başkanlığındaki partili kadınlar, geçtiğimiz akşam Silivri sahilinde stant açarak Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu için vatandaşlardan destek beklentilerini ortaya koydular. Türkiye’nin içinde bulunduğu sıkıntılı sürece dikkat çeken kadınlar, İhsanoğlu’nun Cumhurbaşkanı seçilmesinin bu noktada önemine ilişkin mesaj verdiler.

YILMAZER: BU SEÇİM BİR DÖNÜM NOKTASI

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Kadın Kolu Başkanı Elif Yılmazer konuya ilişkin açıklamasında, “ Ülkemizin içinde bulunduğu kaotik ortam herkesin malumu. Mevcut iktidarın ve Erdoğan’ın tavrı bu kaosu her geçen gün büyütmekte. Bir yanda sadece Cumhurbaşkanlığı yapmaya aday İhsanoğlu, diğer yanda Cumhurbaşkanlığı dışında her şeyi kendi kontrolü altına almak, tüm yetkiyi, tek adamlılığını perçinlemek isteyen, başkanlık sistemi arzusuyla yanıp tutuşan bir Erdoğan var. Bu noktada yaklaşan seçimler ülkemiz açısından bir dönüm noktası olacaktır. Ya demokrasi yaşayacak, ya da diktatörlük rejimine doğru yol alınacaktır. Ben en sıkıntılı dönemlerden çıkmayı başarmış Türk Milleti’nin gelinen noktada yine doğru kararı vererek aydınlığa giden yolda yürüme azmini ortaya koyacağından eminim” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.