enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5492
EURO
34,9407
ALTIN
2.441,64
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Sandık Görevlilerine Canlı Eğitim

Sandık Görevlilerine Canlı Eğitim
05.10.2015
112
A+
A-

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı, Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde Sandık Kurulu Eğitim Semineri düzenledi.

Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen AK Parti Esenyurt Sandık Kurulu eğitim seminerine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, AK Parti Esenyurt İlçe Teşkilatı ve sandık görevlisi olacak çok sayıda partili katıldı.

Sandık Kurulu toplantısında konuşan İlçe Başkanı Şenay Değer, “Herkes telefon rehberini gözden geçirsin, geçen seçimde oy kullanamayan, kararsız olan herkese ulaşalım. 13 yılda hükümetimizin neler yaptığını ve neler yapacağımızı anlatın. Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu yeni seçim beyannamemizi açıkladı ve bu seçim beyannamemizde özellikle genç kardeşlerimize çok ayrıcalık tanındı” dedi.

“Düşmanım kime vuruyorsa, ben ona oy veririm”

Değer’in konuşmasının ardından söz alan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “5 bin kilometre öteden 10 bin kilometre öteden bazıları geliyor diyor ki ben buraya Kürt vatandaşlarını çok seviyorum ve onların hakkını korumaya geldim. İngiliz’i, Alman’ı geliyor buraya bana karşı Kürt kardeşlerimi kışkırtmaya çalışıyor ve diyor ki ben onların hakkını savunuyorum. Burada Kürt kardeşlerimin hakkını savunması gereken birisi varsa bu kişi benimdir. Çünkü Kürt kardeşim de ben de aynı inanca sahibiz, aynı kitaba inanıyoruz, aynı secdeye başımızı koyuyoruz. 1000 yıldır beraber çalıştığımız, beraber omuz omuza çarpıştığımız, beraber yürüdüğümüz kardeşlerimizle aramızı kimse bozamayacak. Milletimiz buna izin vermeyecektir. Kuzeyi, güneyi, doğusu, batısı Türk’ü-Kürt’ü, Arap’ı Laz’ı Çerkez’i Alevi’si, Sünni si hep birlikte asırlarca kardeşlik içinde yaşamımızı sürdürdük. Doğuda Kürt kardeşlerimi tehdit ediyorlar. Bu köyden AK Partiye oy çıkmayacak diyorlar. Bizler bu alçakların kardeşlerimizi tehdit etmesine izin vermemeliyiz. Bizim düşmanlarımız ortak ve bellidir. Düşmanlarımız kime vuruyorsa bizler de ona oy vermeliyiz” dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti İlçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu seçim günü sandıkta görev yapacak olanlara oy kullanma ve sandık eğitimi canlandırma yapıldı.

IMG_2894 IMG_2914 IMG_2937 IMG_2987 Necmi KADIOĞLU Şenay DEĞER

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.