enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5604
EURO
34,9941
ALTIN
2.423,19
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Sert:Ellerimdeki orak izlerini gururla taşıyorum

Sert:Ellerimdeki orak izlerini gururla taşıyorum
25.08.2015
110
A+
A-

NEREDEN GELDİĞİMİ HİÇBİR ZAMAN UNUTMADIM

Ziyaretler sırasında, esnafa hayırlı işler dileyen ve köy kahvelerinde vatandaşlarla konuşan AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert, seçim çalışmalarından ve projelerinden bahsederek destek istedi. Tahir Sert konuşmasında; “Ben aslen Selanik göçmeni bir ailenin çocuğuyum. Anne tarafım Bulgaristan Kırcaali’den gelmiş. Ben Çanta’da doğdum, büyüdüm. Ben köylü çocuğuyum. Uzun seneler hayvancılık ve çiftçilik yaptım. Ellerimde hala orak izleri var. Ben o izleri gururla taşıyorum. Nereden geldiğimi hiçbir zaman unutmadım. Ne mutlu ki Rabbim izin verdi, okudum ve mimar oldum. Köyümün projelerini çizdim. Çanta’da üç dönem belediye başkanlığı yaparak, o insanlara karşı vefa borcumu ödedim. 10 yıldır Meclis Üyesi olarak İstanbul’un sorunlarını ve çözümlerini çok iyi anlamış bir kardeşinizim.”

ÇÖZÜM İÇİN KOL KOLA MÜCADELE EDECEĞİZ

“Sorunlarınızı biliyorum. Köylere ciddi anlamda hizmetler gelmiş. Köy konağı, kapalı pazar yeri , okul, yollara asfaltlama çalışması yapılmış, alt yapı yapılmış. Göreve geldiğimizde ihtiyacınız olan bütün hizmetleri getireceğiz. Tapu sorununuz olduğunu biliyorum. Bu sorun bir günlük bir mesele değil. Sizler yerel yönetici seçeceksiniz. Sizin dertlerinizi seçecek yöneticileri seçeceksiniz. Ama ben bu noktada da sizlerin yanında olacağım. Gerekirse hep birlikte Ankara’ya gideceğiz. Çözüm noktasında sizlerle kol kola mücadelemizi vereceğiz.”

BÜTÜN BELEDİYE HİZMETLERİNİ GETİRECEĞİME SÖZ VERİYORUM

“Bu ülkede güzel şeyler oluyor. 10 yıl önce sigorta çalışanları, emekliler istediği yerde sağlık hizmeti görecek, istediği yerden istediği ilacı alacak deseler inanmazdık. Ama artık herkes istediği hastanede ücretsiz tedavi olabiliyor. Silivri genelinde küçük bir hastaneden dev bir devlet hastanesine taşındık. Kiralık belediye binasından, yeni belediye binamıza çıktık. Adliye sarayı, doğalgaz, alt yapı çalışmaları yapıldı. Bu seçim yerel bir seçim. Size hizmet edecek, proje getirecek olan kişiyi seçeceğinizi biliyorum. Ben en rahat ulaşabileceğiniz, kapısı sonuna kadar açık, her zaman derdinizle dertlenecek, çözüm önerisi arayacak bir kardeşiniz olacağım. Bana güç verin. Bütün savaşımızı birlikte verelim. Belediye hizmeti olarak istediğiniz her şeyi yapacağıma söz veriyorum” dedi. Program bütün köy kahvelerinin ve esnafın ziyaret edilmesinin ardından sona erdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.