enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5881
EURO
34,8027
ALTIN
2.508,00
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

SERT:Gazitepe’nin eksikliklerini tamamlayacağız

SERT:Gazitepe’nin eksikliklerini tamamlayacağız
25.08.2015
91
A+
A-

AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert, vatandaşlarımız ile buluşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz akşam Gazitepe Mahallesinde kahve sohbetine katılan Tahir Sert’e, 3.Bölge Milletvekili Ünal Kaçır, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, İBB Meclis Üyesi ve eski İlçe Başkanı Metin Karakaş, AK Parti Silivri Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Gezeren, SKM Başkanı Filiz Güler, AK Parti Silivri Kadın Kolları Başkanı Zinnet Demirel, Önceki dönem Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Selimpaşa eski Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu, Çanta eski Belediye Başkanı Saffet Sert, Değirmenköy eski Belediye Başkanı Osman Topaç, Gümüşyaka eski Belediye Başkanı Hüseyin Agu, Ortaköy eski Belediye Başkanı Erdinç Tabak, Gazitepe Mahalle Muhtarı Kamil Gümüş, AK Parti Gazitepe Mahalle Başkanı Gaffur Dalgın, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Teşkilat Mensupları eşlik etti.

BİZİM EN BÜYÜK PROJEMİZ HİZMET

Partinin kurulduğu günden beri en büyük projesinin hizmet olduğunu vurgulayan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral; “Bütün başkanlarımız burada. Silivri aşkı ile dolu olan bütün başkanlarımızla sizlerin yanındayız. Biz başkaları gibi bölünen, parçalanan, kendi bireysel çıkarları için siyaset yapan bir parti değiliz. Kurulduğumuz günden bu yana en büyük projemiz birlik ve beraberlik oldu. Bu tabloyu görmek istemediler. Ama biz Silivri’ye hizmet etmek için geliyoruz. AK Parti’den önceki Türkiye’ye, İstanbul’a, Silivri’ye bakınca, hastane kuyruklarında ölen vatandaşlarımız vardı. Çöp yığınları vardı. Artık hayal bile edemeyecekleri bir ülke var. Biz projelerimizle siyaset yapıyoruz. Bu projeleri Kadıköy, Gazitepe, Kavaklı her yer özledi. Sizlerin de desteği ile hizmete devam edeceğiz” dedi.

VATANDAŞ SANDIKTA YUMRUK ATACAK

AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert, seçim çalışmalarından ve projelerinden bahsederek; “AK Parti demek hizmet demektir. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız, göreve geldiği tarihten bu yana, durmadan hizmet getirmiş ve İstanbul’un çehresini değiştirmiştir. Kadir Topbaş bunları yaparken Mustafa Sarıgül ne yapmış? Ancak vatandaşa yumruk atmayı bilirler. İstanbul halkı 30 Mart’ta sandıkta öyle bir yumruk atacak ki Sarıgül de nereye kaçacağını şaşıracak.”

ATATÜRKÇÜYÜM DİYE GEÇİNMESİNLER

“Silivri 2004-2009 döneminde Hüseyin Turan başkanlığında, inanılmaz hizmetlerle tanıştı. Eğitim konusunda yapılan derslikler sayesinde kolej eğitimine yakın bir eğitim verilmeye başlandı. Vatandaşlarımız eski bir hastanede tedavi görmek zorunda bırakılırken, yeni yapılan hastanemiz sayesinde Silivri halkı en iyi şartlarda tedavi olabileceği bir hastaneye kavuştu. 10 yıl önce Kaymakamlık Binası’nda adliye hizmeti veriliyor, halkımız daracık koridorlara mahkum ediliyordu. Silivri Belediyesi kiralık bir binada hizmet verirken, bugün son derece modern bir binada hizmet veriyor. Doğalgaz AK Parti döneminde ilçemizle buluştu. Bir yıl boyunca bizi belediye battı diye halka şikayet ettiler. Fakat 5 yılda belediyeyi 130 Milyon TL borcun içine soktular. Biz Atatürkçüyüz diye geçiniyorlar. Atatürk’ü sevmek, attığın her adımda onun ilkelerini yaşatmakla ve halka hizmet etmekle olur. Gazitepe’nin ihtiyaçlarının ve eksikliklerinin farkındayız. Bütün bu eksikleri giderecek projelerimiz olduğunun da müjdesini vermek istiyoruz” şeklinde konuştu.

BAŞBAKANIMIZ SİZİ CANINDAN ÇOK SEVİYOR

Programa katılarak AK Parti Heyeti’ne destek veren 3.Bölge Milletvekili Ünal Kaçır; “Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sizlere selamını getirdim. Ben yürekten inanıyorum ki Recep Tayyip Erdoğan, sizleri canından çok seviyor. Çalışmalarına, hizmetlerine baktığımızda bunu görebiliyoruz. Koltuk, makam derler. Siz Recep Tayyip Erdoğan’ı hiç koltukta otururken gördünüz mü? Onun işi, gücü bu millet için, dünya mazlumları için çalışmak. Bizim için köylerimiz, mahallelerimiz, şehirlerimiz her biri aynı öneme sahip. Amacımız halkımıza hizmet getirmek. Biz sizlerle bu yola beraber çıktık. Bu yolda beraber yürüdük ve mega projelerimizi de beraber gerçekleştirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Kahve Sohbeti, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert’in, programa katılarak desteklerini esirgemeyen Gazitepe Mahalle mensuplarına teşekkür etmesinin ardından sona erdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.