enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5576
EURO
34,8984
ALTIN
2.434,51
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

SERT:Silivri Türkiye’nin görünen yüzüdür

SERT:Silivri Türkiye’nin görünen yüzüdür
25.08.2015
98
A+
A-

AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert, seçim çalışmaları kapsamında dernek ziyaretlerine devam ediyor. Özkaradenizliler Derneğini ziyaret eden Tahir Sert’e, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Teşkilat Mensupları da eşlik etti. Dernek ziyareti sırasında vatandaşlarla tek tek selamlaşan Sert, projelerinden bahsetti. Silivri’nin AK Parti Belediyeciliğini özlediğini vurgulayan AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Tahir Sert; “Karadenizliler bu ülkenin çimentosudur. Gittikleri her yere hareket getiren, Karadeniz’in zor şartlarında mücadele etmiş vatandaşlarımız, Trakya’ya da çok ciddi bir hareketlilik getirdiler. Karadenizliler çalışkan bir yapıya sahipler. Başbakanımız da bir Karadenizli olarak mücadeleyi çok seviyor.”

GENÇLERİMİZ KENDİ ŞEHİRLERİNDE ÇALIŞABİLECEK

“Ben çiftçi bir ailenin çocuğu olarak doğdum. Tarımla, hayvancılıkla da uğraştım. Rabbim izin verdi, okudum. Mimar oldum. Doğduğum topraklara dönerek vefa borcumu ödemeye çalıştım. Şimdi de Silivri’de sorunları çözme noktasında belediyecilik konusunda bütün birikimlerimizi kullanarak çalışmalarda bulunmak için aday oldum. Eğitim, ekonomi, sağlık alanlarında AK Parti döneminde ciddi anlamda yol alındı. Silivri’de AK Parti Belediyeciliği zamanında, Silivri tarihinin en büyük hizmetleri ile tanıştı. Biz bu hizmetlerin kaldığı yerden devam etmesi için aday olduk. Silivri’de 5 yılda bütün vatandaşlarımız kaybetti. Park ve meydan düzenlemeleri ile bir şehir kalkınmaz. Esnafımız kan ağlıyor. Gençlerimiz iş bulmak için başka kentlere gitmek zorunda kalıyor. Silivri’de otopark sorunları yüzünden, insanlar alışverişe çıkmak istemiyor. Biz projelerimiz ile otopark sorununu, ulaşım sorununu, eğitim sorununu çözeceğiz.”

AK BELEDİYE İLE YENİDEN KALKINACAĞIZ

“Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Silivri’yi çok önemsiyor. Çünkü Silivri, Türkiye’nin görünen yüzü. Avrupa kapısından girildiği zaman insanlar ilk defa denizi Silivri’de görüyorlar. Bu güzel coğrafya hak ettiği değeri görmüyor. Biz projelerimiz sayesinde, Silivri’yi yeniden AK Belediye ile buluşturup, marka şehir yapacağız” dedi. Özkaradenizliler Dernek ziyareti, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Tahir Sert’in, başta Dernek Başkanı Ekrem Karabina olmak üzere, programa katılarak desteklerini esirgemeyen bütün vatandaşlarımıza teşekkür etmesi ile son buldu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.