enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5710
EURO
35,0102
ALTIN
2.428,15
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Tahir Sert: Hasret bitiyor sevgililer 30 Mart’ta kavuşuyor

Tahir Sert: Hasret bitiyor sevgililer 30 Mart’ta kavuşuyor
25.08.2015
121
A+
A-

AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert, Gümüşyaka mitinginde havai fişek gösterisi ve dev bayrakla karşılandı. Coşkulu kalabalığın hakim olduğum mitinge, Gümüşyaka Mahallesi sakinleri dışında AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, eski İlçe Başkanı Metin Karakaş, önceki dönem Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Selimpaşa eski Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu, Gümüşyaka eski Belediye Başkanı Hüseyin Agu, Değirmenköy eski Belediye Başkanı Osman Topaç, Gümüşyaka eski Belediye Başkanı İsmet Kirazpınar, Çanta eski Belediye Başkanı Saffet Sert, AK Parti Silivri Kadın Kolları Başkanı Zinnet Demirel, Gümüşyaka Mahalle Başkanı Sündüz Yalçın, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Teşkilat Mensupları katıldı.

ONLAR ÜLKEYİ KARIŞTIRIRKEN BİZ DENİZİN ALTINDAN İKİ KITAYI BİRBİRİNE BAĞLADIK

AK Parti’nin büyük hizmetler ile geleceğini ve Gümüşyaka’nın da bu hizmetlerden yararlanacağının müjdesini veren Gümüşyakalı Belediye Meclis Üyesi Adayı Lütfü Vardar; “Gümüşyaka mitingimize hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Değerli Gümüşyakalılar, bizim işimiz hizmet, gücümüz sizlersiniz. Bizim bu topraklara vefa borcumuz var. Bu topraklara hizmet etme aşkımız var. Mevcut yönetimin yaptığı hizmetler ortada. Onlara teşekkür ediyoruz. Ama bu hizmetler Gümüşyaka için Silivri için yeterli değil. Silivri’mize 30 Mart’tan sonra çok büyük yatırımlar gelecek. Bunlar dillerine Atatürk’ü dolamışlar. Onun üzerinden siyaset yapmaya çalışıyorlar. Gerçek Atatürkçülük, onun yolunda giderek bu ülkeyi muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmaktır. 3. Havaalanını, 3. Boğaz Köprüsünü istemeyen bir zihniyet, ülkemizin gelişmesini istemeyen bir zihniyet nasıl Atatürkçü olur? Onlar ülkeyi karıştırmaya çalışırken, biz denizin altından iki kıtayı birbirine bağlıyoruz.”

GÜMÜŞYAKA BENİM EVİM, GÜMÜŞYAKALILAR BENİM AİLEMDİR

“Gümüşyakamız çok önemli bir konumda. Avrupa’dan ülkemize gelenler için Gümüşyaka bir giriş kapısı. Gümüşyaka, Silivri’nin incisi. 5 yıldır bir devlet üniversitesi furyası dolaşıp duruyor. Biz de mahallemize üniversite gelecek diye sevindik. Muhalefet olmamıza rağmen bu kararların hepsine mecliste evet dedik. Biz hizmete hiçbir zaman engel olmadık. Hatta Gümüşyaka’daki üniversite alanının planlamasında gerekli çalışmaları yaptık. Biz AK Parti olarak üzerimize düşen görevi layığı ile yerine getirdik. Ama ortada üniversite yok. 30 Mart’tan sonra Gümüşyakamıza özel üniversite değil, devlet üniversitesi kazandıracağız. Eski sağlık ocağımızın bulunduğu yere, modern bir aile sağlık merkezi kazandıracağız. Yeni imar planları oluşturulacak. Gümüşyaka’nın kalkınması için hepinizin desteğini istiyorum. 30 Mart’ta sandıklarda tarih yazmaya var mısınız? 30 Mart’ta Tahir Sert Başkanıma sahip çıkamaya var mısınız? Gümüşyaka benim kalbim, Gümüşyaka benim beynimdir. Kalbimle yaşar, beynimle karar veririm. Gümüşyaka benim evim, Gümüşyakalılar benim ailemdir. Her şeyin gönlünüzce olmasını diliyorum” dedi.

MAHALLEMİZE GÜZEL HİZMETLER GELECEĞİNE İNANIYORUM

Programda konuşan Gümüşyaka eski Belediye Başkanı Hüseyin Agu “Çok değerli hemşehrilerim, sizleri çok özlemişim. Çok güzel bir manzara görüyorum. Belediye Başkanlığı dönemimde böyle kalabalıklarla karşılaşıyordum. Ama bugün çok daha özel bir kalabalık var. Sizlerin desteği ile 30 Martta Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş, Silivri Belediye Başkanımız Tahir Sert olacak. Silivri’ye ve Gümüşyaka’ya çok güzel hizmetler geleceğine inanıyorum” dedi.

SİZLERİ 5 YILDIR ÜNİVERSİTE MASALI İLE UYUTTULAR

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Silivri mitingi sırasında destek oldukları için Gümüşyaka halkına teşekkür eden ve Silivri’nin AK Belediye hizmetlerini özlediğini vurgulayan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral; “Ben öncelikle Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Silivri mitingi sırasında bizlere verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum. Mazlumların lideri olan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı on binlerce kişi ile Silivri tarihinde görülmemiş bir kalabalıkla karşıladınız ve bizleri onore ettiniz. Silivri halkı, AK Parti’yi ve hizmetlerini özlemiş. Bu seçim artık sadece yerel bir seçim değil. Biz projelerin yarışmasını çok isterdik. Çünkü biz hizmet üreten bir partiyiz. Hizmet bizim işimiz. Türkiye için İstanbul için Silivri için Gümüşyaka için hizmet getirdik. Daha fazlası için ve Türkiye’nin istikrarı için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Beyefendi projelerini açıklamış. Birkaç tane içi resim dolu fasikül yapmış. Hepsi hikaye bunların. Gümüşyaka 5 yıldır üniversite masalı ile uyutuldu. Nerede üniversite? Silivri’ye üniversite yapılacakmış ve üniversite rektörünün seçilmesini biz engellemişiz. Böyle bir şey olabilir mi? 10 bin kişiye istihdam sağladığını söylemiş. Burada onun iş bulduğu hiç kimse var mı? Belediyeye eczane açacakmış? Kanunen bu mümkün değil. Ben yalanlara kanmayacağınızı biliyorum. Biz ne zaman halka gitsek alnımızı ak çıkarttınız. Hepinize çok teşekkür ediyor ve desteklerinizi bekliyorum” dedi.

BU KALABALIĞI GÖRENLERİN UYKULARI KAÇIYORDUR

Gümüşyaka’ya yapılacak olan projeleri anlatan AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert; “Gümüşyaka Tahir’ine, Tahir Sert Gümüşyakasına kavuşuyor ve hasret bitiyor. Silivri Atatürk Meydanı’nda bir destan yazdık. 3 saat içinde binlerce kişi Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için alanları doldurdu. Silivri’de o gün bir mucize yaşadık. Bugün de aynı mucizeyi Gümüşyaka’da yaşıyoruz. Bu meydanları dolduran Gümüşyakalı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Sizi görenlerin herhalde uykuları kaçıyordur. Türkiye’de son 10 yıldır güzel şeyler oluyor. Başbakanlarımızın borç alabilmek için IMF kapılarında takla attığı dönemleri unutmadık. Biz AK Parti döneminden sonra kendi sorunlarını çözebilen bir ülke olduk. Eğitimde, ekonomide, sağlıkta dünya devletlerine örnek olacak seviyeye geldik. AK Parti hizmet yaparken CHP ne yaptı? 3. Köprüye, 3. Havaalanına karşı çıktı. Onlar karşı çıkmaya devam etsinler, biz AK Parti olarak hizmet etmeye devam edeceğiz. Hizmet konusunda bizimle yarışamadıkları için Atatürk’ü sermaye yapmaya kalkıyorlar. Siz hiç İstiklal Marşı’nı yarıda kestiren bir belediye başkanı gördünüz mü? Özcan Işıklar bunu yaptı. Biz 10 Kasım’da Atamızı anarken, onun için dua ederken, Atatürkçüyüm diye geçinenler Bulgaristan’daydı. Bunların Atatürk’ün adını anmaya hakları yok. 172 defa Bulgaristan’a gitmiş. Sen Bulgaristan’a kimin parası ile gittin? Oralarda ne yaptın? Bunun hesabını sandıkta vereceksin.”

GÜMÜŞYAKA’YA HER ZAMAN HAYRANLIK DUYDUM

“Gümüşyaka’nın imarla ilgili sorunları var. 6 ay içerisinde Gümüşyaka’nın önünü açacak imar planlarıyla ilgili sorunlarını çözeceğiz. Gümüşyaka’da üst geçidi başka bir yere kaldırıyoruz. Burada meydan düzenlemesi yapacağız ve trafiği yer altına alacağız. Gümüşyaka’nın iki yakasını bir araya getireceğiz. Alt yapı sorununu, yolların düzenlenmesini ve asfaltlanmasını 6 ay içerisinde halledeceğiz. Gençlerimiz için kapalı spor salonumuzu, çim sahamızı hizmete açacağız. Gümüşyaka’da yat limanı ve balıkçı barınakları için planlarımızı hazırladık. Bu akşam beni ziyadesi ile mutlu ettiniz. Gümüşyaka en güzel kalabalıklarından birisini yaşıyor. Birilerinin uykusu kaçıyordur, kaçsın. Ben Gümüşyaka’ya hep hayranlık ve hasret duydum. Hasret bitiyor, sevgililer 30 Mart’ta birbirine kavuşacak” şeklinde konuştu ve Gümüşyaka Mahallesi sakinlerine desteklerinden dolayı teşekkür ederek programı sonlandırdı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.