enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2941
EURO
34,6694
ALTIN
2.427,62
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Perşembe Açık
21°C
Cuma Açık
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivri Belediyesi Mart Ayı Meclisi 2. Oturumu Cuma Günü Yapılacak

Silivri Belediyesi Mart Ayı Meclisi 2. Oturumu Cuma Günü Yapılacak
04.03.2020
119
A+
A-

Silivri Belediye Meclisi’nin Mart Ayı toplantısı 2. birleşimin 1.oturumu 06 Mart 2020 Cuma günü saat 10.00’da yapılacak.

Silivri Belediye Meclisi’nin 06/03/2020 tarihine rastlayan Mart Ayı toplantısı 2. Birleşiminin 1. Oturumu, saat 10.00’da Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek. Meclis toplantısında görüşülecek gündem maddeleri şu şekilde;

G Ü N D E M :

1- Silivri İlçesi Piri Mehmet Paşa Mahallesi, 39 ada, 55 parsel sayılı taşınmaz üzerindeki Silviya Otel’in kat maliklerine ait hisseler ile belediyemize ait hisselerin takas edilmesi ve satışı ile ilgili Hukuk Komisyonu raporunun görüşülmesi.

2- Mülkiyeti belediyemize ait Fatih Mahallesi, 97 ada 220 ve 52 parsel sayılı taşınmazların verici kulesi ve telsiz role istasyonu için İlçe Emniyet Müdürlüğüne tahsisi ve bu konuda protokol hazırlanması için Belediye Başkanına yetki verilmesi ile ilgili Hukuk Komisyonu raporunun görüşülmesi.

3- Belediyemiz ile İstanbul Kültür Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ile sağlık taraması ve eğitimi konusunda ortak hizmet projesi gerçekleştirilmesi ve bu konuda protokol hazırlanması için Belediye Başkanına yetki verilmesi ile ilgili Hukuk Komisyonu raporunun görüşülmesi.

4- Ayyıldız Hazır Beton ve Turizm Taahhüt San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından 34 UJ 4480 plakalı ve 34 UJ 9170 plakalı, hidrolik sıkıştırmalı çöp kamyonlarını belediyemize bedelsiz olarak hibe etme talebi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun görüşülmesi.

5- İlçemiz sınırları içerisinde yaşayan ilköğretim okullarında eğitim alan 8’inci sınıf öğrencileri arasında 2020 yılı LGS sonuçlarına göre ilk 5’e giren öğrencilerimizin ödüllendirilmesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun görüşülmesi.

6- Deprem bölgesinde kalan ilçemizin deprem ile ilgili, belediyemizin çalışmalarına ek olarak çalışmalarda bulunmak üzere, meclis bünyesinde Depreme Hazırlık Koordinasyon Komisyonu oluşturması ile ilgili Hukuk Komisyonu raporunun görüşülmesi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.