enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Şampiyona Sonrası Kerimoğlu’na Ziyaret

Ampüte Milli Takımı’nda forma giyen ve Avrupa Şampiyonluğu sevincini ülkemize yaşatan Bakırköy Ampüte Futbol Takımı Oyuncuları Serkan Dereli ve Mert Yıldız Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nu makamında ziyaret ederek milli takım forması hediye ettiler.

Şampiyona Sonrası Kerimoğlu’na Ziyaret
21.09.2015
142
A+
A-

Bakırköy Ampüte Takımı’nın Ampüte Milli Takımı’nda forma giyen ve Avrupa Şampiyonluğu sevincini ülkemize yaşatan oyuncuları Serkan Dereli ve Mert Yıldız, spora ve sporcuya verdiği katkılar sebebiyle Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nu makamında ziyaret etti. Serkan Dereli, Başkan Bülent Kerimoğlu’na Milli Takımda giydiği 17 numaralı formayı hediye etti. Ziyarette İstanbul Özürlüler Spor Kulübü (İSÖS) Başkanı Kenan Özüdoğru ve Teknik Direktör Remzi Özcan hazır bulundu.

Nazik ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür eden Dr. Bülent Kerimoğlu, Milli Takımlar düzeyinde Bakırköy Belediyesi Ampüte Futbol Takımı’nın iki futbolcusunun milli takımda yer almasının kendisini onurlandırdığını kaydetti. Polonya’da yapılan EURO Cup 2015’te Türkiye’nin şampiyon olması hem ülke olarak hem de Bakırköy Belediyesi olarak bizi çok gururlandırdı diyen Kerimoğlu: “Bütün amatör sporları destelemek bir yana Ampüte Futbol Takımımıza pozitif ayrımcılık yaparak desteğimize daha fazla özen gösteriyoruz. Gördüğümüz o ki verdiğimiz destek karşılıksız kalmadı. Onlar da milli takım düzeyinde bir başarı elde ettiler. Dolayısıyla kendilerini tebrik ediyorum.” dedi.

Bedensel engellilerin Türkiye’de yaşadıkları zorluklara biraz daha farkındalık yaratmak amacıyla daha yoğun çalışmalar yürüttüklerinin altını çizen Dr. Bülent Kerimoğlu: “Bakırköy Belediyesi olarak geçmişte yaptığımız çalışmaları sürdürerek desteklerimizi artırmayı hedefliyoruz.” dedi.

 

 

Bakırköy Belediyesi’nin sponsor olduğu Bakırköy Ampüte Takımı’nın iki futbolcusunun da yer aldığı Ampüte Milli Takımı’nın EURO Cup 2015’te şampiyon olması başarısı ülkemize gurur kaynağı old

 

Türkiye Futbol Federasyonunun “Türkiye Futbol Oynuyor” programının Bedensel Engelliler Futbol Federasyonu bünyesindeki Ampüte Milli Takımına Bakırköy Belediyesi olarak destek vermek amacıyla katkı sunuyoruz. Milli Takımlar düzeyinde Bakırköy Belediyesi Ampüte Futbol Takımı’nın iki futbolcusunun milli takımda yer alması bizi onurlandırıyor. Polonya’da yapılan EURO Cup 2015’te Türkiye’nin şampiyon olması hem ülke olarak hem de Bakırköy Belediyesi olarak bizi çok gururlandırdı. Belediye olarak her türlü amatör spor kulübüne destek veriyoruz. Ama biz bedensel engellilerin Türkiye’de yaşadıkları zorluklara biraz daha farkındalık yaratmak amacıyla daha yoğun destek veriyoruz. Bütün amatör sporları destelemek bir yana ampüte futbol takımımıza pozitif ayrımcılık yaparak maddi ve manevi desteğimize daha fazla özen gösteriyoruz. Gördüğümüz o ki verdiğimiz destek karşılıksız kalmadı. Onlar da milli takım düzeyinde bir başarı elde ettiler. Dolayısıyla kendilerini tebrik ediyorum. Bakırköy belediyesi olarak çalışmalarımızı sürdürerek desteklerimizi artırmayı hedefliyoruz.

418B3786 418B3795 418B3804

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.