enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ÇATALCA’DA MUHTEŞEM 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSU MUHTEŞEM ZAFER KORTEJİ

ÇATALCA’DA MUHTEŞEM 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSU MUHTEŞEM ZAFER KORTEJİ
A+
A-

Çatalca’da 30 Ağustos Zafer Bayramı muhteşem bir Zafer Korteji ve muhteşem bir bayram coşkusuyla kutlandı.

“30 Ağustos Türk Milletinin Yazdığı Bir Destandır” diyen Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, bu büyük zaferin 100. yıl dönümünde ilçede muhteşem bir Zafer Korteji düzenledi.

Binlerce kişinin katılımı ile Belediye önünden başlayan kortej Türk Bayrakları, meşaleler ve marşlar eşliğinde Mehmetçik Meydanında son buldu.

Belediye Başkanı Mesut Üner ve İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş’in yanı sıra ilçe protokol üyelerinin, çocuk, genç yaşlı her yaştan vatandaşımızın katıldığı korteje evlerinin pencerelerinden, balkonlarından da birçok vatandaşımız alkışları ile eşlik etti.

30 AĞUSTOS TÜRK MİLLETİNİN YAZDIĞI BR DESTANDIR

Marşlar eşliğinde Mehmetçik Meydanına gelen konvoyun coşkusu festival alanında Belediye  Başkanı Mesut Üner ve İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş’in 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutlama konuşmaları ile devam etti.

Başkan Mesut Üner konuşmasında, “30 Ağustos, Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde kazandığı muhteşem bir ZAFERDİR, 30 Ağustos Türk milletinin kadın-erkek, genç-yaşlı hep birlikte yazdığı bir DESTANDIR. Çatalca’mızda şanlı zaferimizi büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Zafer Kortejimizi tek yürek olarak gerçekleştirdik.

Başta Ulusumuzun Kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun. Bu anlamlı gün aynı zamanda festivalimizin de son günü. Bayram coşkumuzu doruğa çıkaran sanatçılarımıza ve ilk gün ifade ettiğim gibi festivalimizde buluştuğumuz siz on binlerce vatandaşımıza gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz. 22 Erguvan Festivalimizde buluşmak üzere saygı ve sevgilerimizle…” ifadelerine yer verdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı ve 21. Erguvan Festivali 6. Günü ünlü sanatçılardan oluşan 90’lar Grubunun geçmişten günümüze unutulmayan şarkılarını seslendirmesi ve nostaljik bir müzik yolculuğu ile son buldu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.