enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3283
EURO
35,0825
ALTIN
2.297,56
BIST
8.989,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivri’de Kurban Bayramı programı gerçekleşti

Silivri’de Kurban Bayramı programı gerçekleşti
22.07.2021
188
A+
A-

Silivri’de Kurban Bayramın 2. Gününde Kale Park’ta İlçe Protokolü Sivil Toplum Kuruluşları, Siyasi Partiler katılarak bayramlaşma programını gerçekleştirdiler. Bayramlaşma programında  konuşan Silivri Kaymakamı Ali Partal ve Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul Millet vekili Tülay Kaynarca kısa birer konuşma yaptılar.

Gerçekleşen programda konuşan Kaymakam Ali Partal şunları kaydetti; 

” Kurban Bayramının 2. Günü Bayramlaşmak için sizler buraya teşrif ettiniz. Geldiğinizden dolayı sevgi,saygı ile selamlıyorum. Mübarek Kurban Bayramını huzur içerisinde idrak ediyoruz. Fakat bir buçuk, iki yıla yakın  pandemi süreci ile uğraşıyoruz. Bu dönemler bir çok kısıtlamalar oldu.  Bayramlarda bizler bir araya gelemedik. Sevdiklerimiz ve dostlarımızla uzaktan hasret gidermeye çalıştık. Bu dönemde sizlerden ricam daha tedbirli kurallara uyarak temastan kaçınarak irtibat kuralım. Kendi sağlığımızı ve karşı tarafın sağlığını koruyarak hareket edelim. İlçemizde aşılama hızla devam ediyor. Her türlü aşıya ulaşma imkanımız var. Sizlerden bir ricam daha olacak. Lütfen daha aşı olmayan vatandaşlarımız varsa  onlarda gelsinler aşılarını olsunlar. Ve bizler buralarda huzur ve güven içerisinde bayramlaşma törenlerini gerçekleştiriyoruz. Eğer bizler buralarda bu programları yapabiliyorsak bunun en önemli unsurlarından olan kamu görevlilerimiz en başta hem yurt içinde hem de yurt dışında sınır ötesinde görev Türk Silahlı Kuvvetlerimizin askerlerine buradan iyi bayramlar diliyorum. Aynı Zamanda Jandarma ve Emniyet Teşkilatımıza ve pandeminin başladığından bu yana canla,başla çalışan Sağlık Teşkilatımıza her birine şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Ardından söz alan, Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul Milletvekili  Tülay Kaynarca ise şunları söyledi;

” Çok güzel bir bayram sabahında bu açık alanda bir aradayız. sayın Kaymakamımıza da huzurunuzda teşekkür ediyorum. Gerçekten uzun bir süreden sonra ilk kez bir araya gelme fırsatımız oldu. Rabbim bu tür olumsuzlukları başta Türkiye olmak üzere bütün dünyaya yaşatmasın. Vatandaşlarımızdan aşılarını yaptırmalarını bende Kaymakamım  gibi rica ediyorum.Kafalarında soru işareti olmadan gönül rahatlığı ile gelip aşılarını yaptırabilirler. Silivri’den ben gereken raporları alıyorum. Buradaki oran gayet güzel. Bilinç gerçekten yüksek. Vatandaşlarımız gerçekten duyarlı. Elbette bu bayramda da dikkatli ve tedbirli olmak gerekiyor. Bayram kelimesi paylaşmak demek. Gerçekten ihtiyacı olana garip gurebbaya sahip çıkmak gerekiyor. Bu bayramın ilk önce sağlık,huzur,barış getirmesini diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Haber: Adnan Yıldırım

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.