enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5309
EURO
34,9239
ALTIN
2.438,07
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivri’yi Kurtarmaya Geliyoruz

Silivri’yi Kurtarmaya Geliyoruz
25.08.2015
104
A+
A-

AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, Selimpaşa eski Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu ve Değirmenköy eski Belediye Başkanı Osman Topaç, Büyük Çavuşlu Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını gerçekleştirdi. Açılışta Belediye Meclis Üyesi Adayları, Teşkilat Mensupları ve Büyük Çavuşlu Mahalle Halkı hazır bulundu. AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Tahir Sert’in seçim çalışmalarından oluşan bir slayt hazırlayan Büyük Çavuşlu Mahalle Teşkilatı, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert’e çıktığı yolda başarılar diledi. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral; “Gönlümüz her zaman sizlerle birlikte. Sizler için neyi daha güzel yapabiliriz diye düşünüyoruz. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ve emaneti Sayın Mimar Tahir Sert’i sizlere getirdim. Biz sizlerle bir olmaktan dolayı çok mutluyuz. Amacımız Silivri adına bir şeyler yapabilmek. Tahir Sert’in ve bütün AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı’nın derdi Silivri halkıdır. Biz sizin derdinizle dertleniyoruz. Silivri’nin bize ihtiyacı var. Büyük Çavuşlu’da alt yapı çalışmaları yapıldı. Yapılabilecek daha pek çok çalışmamız var. Biz nerede hizmeti bıraktıysak aynı şekliyle kaldı. 2009’dan beri taş üstüne taş koymadılar. Biz nasıl tarih yazıldığını Tahir Başkanımız ile göstereceğiz” dedi.

KADİR TOPBAŞ, İSTANBUL’U MEGA ŞEHİR YAPMIŞTIR

Programa katılan Büyük Çavuşlu Mahalle Halkının samimi alkışları eşliğinde konuşan AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert, Silivri’nin kaderine terk edilmişliğini eleştirerek, seçim çalışmalarından bahsetti. Sert; “Büyük Çavuşlu eski Belediye Başkanımız Mehmet Ali Uzer’i rahmetle anarak konuşmama başlamak istiyorum. Aynı zamanda sınıf arkadaşım olan kıymetli Mehmet Ali Uzer, aramızdan çok erken ayrıldı. AK Parti’nin 12 yıllık iktidar dönemine baktığımızda Türkiye’de çok büyük yol alındığını görüyoruz. İnsanlar ilaç almak için günlerce ilaç kuyruklarında bekliyordu. Ekonomide, sağlıkta, eğitimde çok ciddi yatırımlar yapıldı. Marmaray projesi sayesinde Avrupa ve Asya’nın iki yakası birleşti. Araçlar için Avrasya Tüneli çalışmaları sürüyor. İstanbul’da Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş, İstanbul’u mega kent haline getirdi.”

ÖNEMLİ OLAN HALKIN DERDİYLE DERTLENEBİLMEKTİR

“Silivri’ye 2004 AK Parti iktidarı döneminde, Sayın Hüseyin Turan’ın emekleri ile çok büyük hizmetler geldiğini görüyoruz. Silivri’de derslik sayısı arttırıldı. Çocuklarımız kolej eğitimine yakın bir sistem içinde okullarına gidiyorlar. Dere ıslah çalışmalarımız yapıldı. Biyolojik artıma tesisi projelerimiz sayesinde, Marmara Denizi’ne korkmadan girebileceğiz. Biz bu ülkede taş üstüne taş koyanı başımıza taç ederiz. Silivri 5 yıldır geri kalmıştır. Biz şehrimizi bu geri kalmışlıktan, köhnelikten kurtarmak istiyoruz. Belediyecilik konusunda tecrübe kazandım. Beylikdüzü’nde yaptığım şehir planlaması, bir şehrin önünü açmıştır. Silivri konumu, ormanı, tarihi, denizi açısından bulunmaz bir coğrafya. Silivri’de yağ var, un var, şeker var. Bir ustaya ihtiyaç var, ben de o usta olmaya talibim. Bugüne kadar hiçbir zaman halktan kopmadım. Benim kapılarım her zaman halka açıktır. Benim telefon numaram bütün vatandaşlarımda vardır. Önemli olan halkın derdiyle dertlenebilmektir. Halkın samimiyetini kazanabilmektir. Ben de sizlerin desteğini istiyorum. Sizlerle birlikte Silivri’mizi, Büyükçavuşlu’muzu güzelleştirmek istiyorum” dedi.

MAHALLE HALKI UNUTULMAKTAN ŞİKAYET ETTİ

Programda konuşan vatandaşlar, Büyük Çavuşlu Mahallesi’nin merkeze uzak olması sebebi ile kaderine terk edildiğinden şikâyet ederken, bugüne kadar mahallede yapılan hizmetlerin AK Parti Silivri Teşkilatı’ndan geldiğini söyledi. Eski İlçe Başkanı Metin Karakaş ve eski Belediye Başkanı Hüseyin Turan’ın, Büyük Çavuşlu’yu hiçbir zaman unutmadığını, eğitimde, sağlıkta ve halkın ihtiyacı olan bütün noktalarda yardım elini her zaman uzattığını vurguladı. Açılış programı, Tahir Sert’in, sıcak karşılama ve samimi sohbet ile AK Parti Heyeti’ni ağırlayan Büyük Çavuşlu Mahalle Sakinlerine teşekkür etmesinin ardından sona erdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.