enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4929
EURO
34,9499
ALTIN
2.435,29
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Sınav Hazırlığına Doğru Yürüyüş Molası

Sınav Hazırlığına Doğru Yürüyüş Molası
28.01.2017
100
A+
A-

SINAV HAZIRLIĞINA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ MOLASI

Avcılar Belediyesi Kent Enstitüsü Gençlik Merkezleri, bünyesinde bulunan YGS-LYS hazırlık gurubu öğrencileri için ‘Doğa Yürüyüşü’ düzenledi.

Başkan Dr. Handan Toprak Benli’nin öncülüğünde Cumhuriyet’in ilk yıllarında kurulmuş olan, birçok sanatçının yetişmesini sağlayan ve yine Aşık Veysel gibi devrin en önemli sanatçıları tarafından eğitimlerin verildiği Köy Enstitüleri sisteminden örnekler alınarak kurulan Avcılar Belediyesi Kent Enstitüleri ve Gençlik Merkezleri; Avcılar halkının güzel sanatlardan bilim derslerine, sosyal aktivitelerden Milli Eğitim onaylı Bilgisayar ve Yabancıl Dil kurslarına kadar birçok alanda eğitim almasını sağlıyor.

ELERDE POSTERİ, YÜREKLERDE ATATÜRK ATEŞİ

Bu kapsamda Avcılar Belediyesi Kent Enstitüsü Gençlik Merkezleri, bünyesinde bulunan YGS-LYS sınavına hazırlanan öğrencileri için, hem sınav hazırlığına biraz olsun mola vermek hem de doğa sevgisiyle gençlerin sosyalleşmesini sağlamak amacı ile Doğa Yürüyüşü düzenledi. Sabah saat 08.30’da Göktürk Göletine yapacakları yürüyüş için buluşan Avcılarlı gençler, doğa yürüyüşüne ellerinde taşıdıkları Atatürk posterleri ile katıldılar. Sabah kahvaltısı ve öğle yemeğini hep birlikte yiyen Kent Enstitüsü Gençlik Merkezi öğrencileri, doğa yürüyüşüne sık sık halay molası vererek eğlenceli vakit geçirdi. 200 öğrencinin katıldığı etkinlik saat 16.30 gibi biterken, gençler Başkan Toprak’a ve Avcılar Belediyesine, yapılan güzel etkinlikten ve verilen eğitimlerden dolayı teşekkür etti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.