enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3635
EURO
34,9543
ALTIN
2.325,43
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

PARKLARA BANK MONTAJI YAPILIYOR

PARKLARA BANK MONTAJI YAPILIYOR
A+
A-

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki parklarda revize çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında parklara bank montajı ve yenilemesi yapılıyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri parklardaki kent mobilyaları ve banklar için tespit çalışmalarını yaparak yenilemeye devam ediyor. Ekipler ilçe genelindeki çocuk parklarına oturma bankları montajı çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Çocukların aileleri ile birlikte daha sağlıklı ve rahat bir ortamda vakit geçirebilmesi adına yürütülen çalışmalar kapsamında parkların içinde bulunan bank gibi donanım elemanlarının yenilenmesi çalışmaları, belirlenen program çerçevesinde devam edecek. Yapılan çalışmalar sayesinde parklara daha modern bir görünüm kazandırılırken, çocuklar için daha sağlıklı ve güvenilir bir oyun alanı sağlanıyor.
HER ŞEY VATANDAŞIMIZIN İYİ HİSSETMESİ İÇİN
İlçe genelindeki parkların yenilenerek çocukların için daha sağlıklı ve estetik görünüme kavuşturulduğunu söyleyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Ailelerimizin buluştuğu, çocuklarımızın oyunlar oynayıp keyifle vakit geçirdiği parklarımızı, çocuklarımızın fiziksel gelişimine uygun, sağlıklı ve güvenli oyun grupları ve ailelerinin dinlenebileceği şekilde yeniliyoruz. Parklarımıza hep birlikte sahip çıkalım. Geleceğimizin ışıkları çocuklarımıza yakışan, modern ve sağlıklı ortamlar yaratmak, onlara en güzel hizmetleri sunmak için, tüm gücümüzle çalışmaya ve ilçemizde yeni park alanları açmaya devam edeceğiz. Vatandaşımızın kendini iyi hissetmesi için elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz” iadelerine yer verdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.