enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5974
EURO
34,7498
ALTIN
2.498,51
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

`ŞÜKRANLA ANIYORUM`

`ŞÜKRANLA ANIYORUM`
25.08.2015
104
A+
A-

AK Parti Silivri Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Turan, Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 75. yıldönümünde yayımladığı anma mesajında, “Bu büyük liderin bizlere bırakmış olduğu cumhuriyeti sonsuza kadar yaşamak ve yaşatmak da bizlerin ortak sorumluluğudur.” dedi.

9

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 75. yıldönümünde bir anma mesajı yayımlayan AK Parti Silivri Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Turan, “Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük lider Mustafa Kemal Atatürk’ü, O’nun şahsında dava ve mücadele arkadaşlarını, kurtuluş savaşımızın unutulmaz kahramanlarını bir kez daha saygı, sevgi, rahmet ve şükranla anıyorum” dedi.

 

Turan: Saygı, sevgi ve şükranla anıyorum

 

AK Parti Silivri Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Turan anma mesajında şunları kaydetti: “Türkiye Cumhuriyeti`nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, hayatı boyunca sergilediği duruş ve tavrıyla tüm dünya örnek bir liderlik sergilemiştir. Bu büyük liderin bizlere bırakmış olduğu cumhuriyeti sonsuza kadar yaşamak ve yaşatmak da bizlerin ortak sorumluluğudur. Bu cennet vatanımızı, muasır medeniyetler çizgisine taşımakta için olanca gücümüzle çalışmak durumundayız.

 

Bu noktada,  Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’ın liderliğinde, ülkemizi Atatürk’ün gösterdiği hedefe ulaştırmak,  yurtta sulh cihanda sulh ilkesinden hareketle barış ve istikrar için partimiz tarafından büyük çabalar ortaya konmuş ve konmaktadır.

 

İnanıyorum ki, milletimizin tek vatan tek bayrak altında yaşama azmi ve kararlılığı sonsuza kadar sürecektir.

 

Bu duygu ve düşünceler içerisinde, aramızdan ayrılışının 75. yılında Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük lider Mustafa Kemal Atatürk’ü, O’nun şahsında dava ve mücadele arkadaşlarını, kurtuluş savaşımızın unutulmaz kahramanlarını bir kez daha saygı, sevgi, rahmet ve şükranla anıyorum.”

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.