enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3868
EURO
35,0513
ALTIN
2.325,75
BIST
9.131,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ İNTERNET PORTALI İNGİLİZCE YAYINA BAŞLADI

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ İNTERNET PORTALI İNGİLİZCE YAYINA BAŞLADI

Tekirdağ ve Süleymanpaşa’nın tarihi, kültürü, turistik değerleri, gastronomisi gibi birçok konuda detaylı bilgiler içermesinin yanı sıra çevrimiçi belediyecilik hizmetlerinin de kolaylıkla gerçekleştirilebildiği Süleymanpaşa Belediyesi resmi internet sitesi, artık İngilizce dil seçeneği ile yayın yapıyor.

56. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali’nde on binlerce yabancı ve yüz binlerce yerli turisti ağırlamaya hazırlanan Süleymanpaşa Belediyesi, yabancı turistlerin şehir hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşabilmesi, belediyenin yatırım ve projelerini öğrenebilmesi ve çevrimiçi belediyecilik hizmetlerinden yararlanabilmesi amaçlarıyla ile resmi internet sitesini İngilizceye tercüme ettirdi.
TURİSTLERİN HER İHTİYACINA CEVAP VERECEK
Tekirdağ ve Süleymanpaşa’nın tarihî, kültürel ve turistik değerleri ile gastronomisi hakkında detaylı bilgileri ve gezi rehberlerinin yanı sıra, güncel bilgi ve haberleri de içeren ve adeta bir portal olarak hizmet veren Süleymanpaşa Belediyesi resmi internet sitesi, http://en.suleymanpasa.bel.tr adresi üzerinden İngilizce olarak ve dopdolu içeriği ile yayın hayatına başladı.

YÜKSEL: HAYIRLI OLSUN
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Süleymanpaşa Belediyemizin web sitesi, İngilizce dil seçeneği ile yayında. Kiraz Festivalimizde ilçemizde ağırlamaya hazırlandığımız yabancı misafirlerimizin, Süleymanpaşa’mız hakkında tarihinden kültürüne, gastronomisinden gezi rehberine kadar detaylı bilgi alabilecekleri İngilizce internet sitemizi erişime açtık. Süleymanpaşa’mızın yakın komşu ülkeler başta olmak üzere, dünyanın birçok ülkesinde tanınmasına olanak sağlayacak zengin ve güncel içeriklerin İngilizce olarak yayınlandığı sitemizin hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Kaynak: Mehmetcan ARSLAN

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.