enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3679
EURO
34,9483
ALTIN
2.325,20
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Tahir Sert Bayburt Çerçi Köyü Derneğini Ziyaret Etti

Tahir Sert Bayburt Çerçi Köyü Derneğini Ziyaret Etti
25.08.2015
197
A+
A-

Ziyarette AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, Belediye Meclis Üyeleri ve Teşkilat Mensupları hazır bulundu. Sıcak bir karşılamanın ardından Tahir Sert, dernek üyeleriyle selamlaştı. Dernek mensuplarının yoğun katılımı ile gerçekleşen ziyarette, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, seçimlerin sadece yereli değil genel siyaseti de büyük ölçüde etkileyeceğini belirtti. Demiral; “Biz bir siyasi oluşumun içerisinde yer alıyoruz. Doğru kararları verebilmek için her gün dua ediyorum. Bizim bakış açımız, bir ve bütün olduğumuz noktasından doğuyor. Önemli olan Türkiye, İstanbul ve Silivri’dir. Genel siyasete baktığımızda yaşanan olaylarda, ülkemize zarar verilmeye çalışıldığını görüyoruz. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan bir insanın 3. Köprüyü, Kanal İstanbul’u ve havaalanını istememesini anlayamıyorum. Amaç Türkiye’nin kalkınmasını engelleyerek ülkemizi zayıflatmaktır. Olayı sadece bir derneğe ya da bir kişiye indirgemek vebaldir. Doğulusu ile batılısı ile hepimiz bir bütünüz. Türkiye’nin kalbi İstanbul’dur. Ne İstanbul’u ne Silivri’yi kaybetme durumumuz yok. El ele, gönül gönüle vererek Silivri Belediyesi’nde AK Parti bayrağını dalgalandıracağız” dedi.

BU ÜLKE DOĞUSU İLE BATISI İLE BİZİM ÜLKEMİZDİR

Silivri’de yapılması planlanan projelerden ve AK hizmetlerden bahseden AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert; “Sizleri görünce çok mutlu oldum. Burada yer alan pek çok vatandaşımızı önceden tanıyorum. Biz bu ülkede bir taş üstüne taş ilave eden herkesi başımızın üzerinde taşırız. Bu ülke doğusu, batısı, Anadolu’su, Trakya’sı ile bizim. Silivri’nin tarihine baktığımız zaman 2004-2009 yılları arasında Silivri’nin aldığı hizmetleri hiç kimse küçümseyemez. AK Parti bugüne kadar Silivri’ye 1.2 katrilyon değerinde hizmet yapmıştır. Silivri’nin şimdiki durumuna baktığımızda İstanbul’un 39 ilçesi içinde sınıf mevcudiyet ortalaması en düşük ilçelerden birisi olduğunu görüyoruz. Göreve geldiklerinde belediyenin 30 Milyon TL borcu var diyen belediye, borç rakamını 130 Milyon TL’ye ulaştırmıştır. Silivri bunu hak etmiyor. Geçtiğimiz 5 yılın Silivri için bir kayıp olduğunu açıkça görüyoruz.”

SİLİVRİ TÜRKİYE’NİN İNCİSİDİR

“Silivri, Türkiye’nin incisidir. Doğal güzellikleri, tarihi, ulaşım ağları mevcut. AK Parti hizmetleri bu güzellikler birleşince marka bir şehir haline gelecektir. Silivri’nin ustası olmaya ve hizmete adayım. Silivri’nin iki ucunu bir araya getirecek kavşaklar, katlı yeraltı otoparkları, kültür merkezi, olimpik kapalı yüzme havuzu, buz pisti, spor kompleksleri, her beldeye semt konağı, şehir meydanı, gibi projelerimiz 30 Mart’ta iktidar olduğumuzda hayata

geçecek ve şehrimiz hak ettiği değere kavuşacaktır” şeklinde konuştu. Ziyaret, dernek üyeleri ile yapılan sohbetin ardından sona erdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.