enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3620
EURO
34,9560
ALTIN
2.324,87
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Tahir Sert Hafriyatçılarla Akşam Yemeğinde Buluştu

Tahir Sert Hafriyatçılarla Akşam Yemeğinde Buluştu
25.08.2015
109
A+
A-

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Teşkilat Mensuplarının da eşlik ettiği yemekte konuşan AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert; “Değerli dostlarım hoş geldiniz. Bizim için insan hayatı her şeyden önce geliyor. 10 yıl öncenin Türkiye’sine bakınca tam bir hasta adam portresi olduğunu görüyoruz. Silivri geneline bakınca, vatandaşlarımız dispanserden bozma bir devlet hastanesinde tedavi sırasında bekliyordu. Bugün vatandaşlarımız, AK Parti döneminde yapılan donanımlı yeni devlet hastanemizde tedavi görüyor. Yine insan hayatının en önemli olgularından bir tanesi eğitim. AK Parti döneminde üniversite sayısı iki katına çıkartıldı. Derslik sayısı arttırıldı. Öğrencilere ücretsiz ders kitapları ve tabletler dağıtıldı.”

BİÇARE ŞEKİLDE ATATÜRK’Ü KULLANIYORLAR

“2004 yılına kadar Silivri halkının belediyecilik algısı çok farklıydı. Ama ne zaman ki Silivri’de AK Parti yerel yönetimi aldı, Silivri’de inanılmaz hizmetlerle tanışıldı. Kiralık belediye binasından bugünkü modern belediye binasına taşındı. Tüm alt yapı değiştirildi. 5 tane kapalı spor salonu yapıldı. 2 köye stad yapıldı. Müjdat Gürsu spor tesisleri bu dönem içerisinde yapıldı. Dere ıslahları, arıtma tesisleri yapıldı. Bu hizmetlerin yanında son 5 yılı değerlendirelim. Mevcut belediye başkanı bizi 1 yıl halka şikayet etti. O gün alacağımızı borçtan düşünce 15 Milyon TL borç, 850 Milyon TL yatırım vardı. Bugün Silivri’ye 5 park, 5 meydan düzenlemesi, 45 Milyon TL gayrimenkul satışı ve bunun karşılığında 135 Milyon TL borç var. Bu bir dünya rekoru. Bir belediye ancak böyle batırılır. Bunlar proje üretemiyorlar. Biçare şekilde Atatürk’ü sermaye yapmaya çalışıyorlar. Ama bu insanların, bu laflara karnı doydu. İstiklal Marşı’nı durdurarak, 10 Kasıma katılmayarak, halka hizmet vermeyerek Atatürkçü olunmaz. Ben attığım her adımda, projelerimde Atatürk’ü yaşatıyorum. Silivri’de metro, devlet üniversitesi, kavşak, katlı otopak, kentsel dönüşüm, avcılar için atış poligonu, gösteri adası, yeni tören alanı, modern plaj, yeni piknik alanı, kültür merkezi, kent ormanı, spor kompleksi, engelliler için kamp ve rekreasyon alanı, hayvan hastanesi ve barınağı gibi projelerimiz ile şehrimizi sizlerinde desteği ile güzelleştireceğiz dedi ve harfiyatçılara programa katılımlarından dolayı teşekkür etti. Program, harfiyatçıların coşkulu alkışları ile sona erdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.