enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5098
EURO
34,9316
ALTIN
2.439,45
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Tahir Sert Yeni Mahalle sakinleri ile bir araya geldi

Tahir Sert Yeni Mahalle sakinleri ile bir araya geldi
25.08.2015
90
A+
A-

 
Kahvaltıya AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Teşkilat Mensupları da katıldı. AK Parti’nin AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral; “Hepiniz hoş geldiniz. Biz AK Parti olarak her zaman hizmet getirmek için mücadele ettik. Silivri’de iktidar olamadığımız bu beş yılda bile amacımız her zaman ilçemize hizmet getirmek oldu. Bugün bir yola çıktık. Bu yolda birlik ve beraberlik içinde ilerliyoruz. Bütün eski başkanlarımız ile el ele verdik ve Silivri’yi nasıl daha güzel bir hale getirebiliriz diye düşündük. Biz halkımızın derdi ile dertlendik. Yakında seçimler için sandığa gideceksiniz ve oy kullanacaksınız. Sizlerden tek ricam oy verirken projeleri ve şehrimizi düşünmenizdir. Çünkü bizim için önemli olan Silivri. Sizlerin de bu yolda bizlere destek vereceğinizi biliyorum. 30 Mart’ta seçimleri el birliği ile kazanacağız” dedi.

GELECEĞİNİZ İÇİN OYLARINIZI AK PARTİ’YE VERİN

Yeni Mahalle Site Sakinlerinin sorunlarını çözmek için ve Silivri’yi daha ileri seviyeye taşımak için çalıştıklarını belirten AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert; “ Sevgili Yeni Mahalle Site Sakinleri. Bugün sizlerle bu organizasyonda bir araya gelmiş olmaktan dolayı çok mutluyuz. Ben uzun seneler belediyecilik alanında tecrübe kazanmış bir kardeşinizim. Okudum, mimar oldum ve geri dönüp doğduğum yere, Çanta’ya olan borcumu ödedim. Şimdi de Silivri’ye karşı duyduğum vefa borcunu ödemek istiyorum. Biz hiçbir zaman halkımızı boş vaatlerle kandırmadık. Bugüne kadar 2004-2009 yılları arasında Silivri, 850 Trilyon yatırım almış. Biz bu yatırımları kaldığı yerden devam ettirmek için yola çıktık. Çünkü Silivri’de AK Parti iktidarından sonra geçen 5 yılda büyük kayıplar yaşandı. Şehrimiz 20 yıl geriye gitti. Devlet üniversitesi, metro, spor kompleksi, kavşak düzenlemeleri, kültür merkezi, gösteri adası, hayvan barınakları, avcılar için atış poligonu ve daha pek çok projemiz ile Silivri’yi yeniden canlandıracağız. Sizlerin sorunları uyum içinde çalışarak çözeceğiz. Geleceğiniz için oylarınızı AK Parti’ye vermenizi ve bizi desteklemenizi istiyorum” şeklinde konuştu. Kahvaltı, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Tahir Sert’in Yeni Mahalle Başkanı Murat Sancak ve site yöneticilerine programa katılımlarından dolayı teşekkür etmesinin ardından sona erdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.