enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3190
EURO
35,1206
ALTIN
2.301,92
BIST
9.053,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Tahir Sert’in Ziyaretleri Devam Ediyor

Tahir Sert’in Ziyaretleri Devam Ediyor
25.08.2015
92
A+
A-

TAHİR SERT VATANDAŞLARIMIZ İLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

 Seçim ziyaretlerini hız kesmeden sürdüren Başkan Sert, son olarak Çağdaşkent Sitesi ve Önder 2 Sitesi sakinleri ile bir araya geldi. Site sakinlerinin yoğun katılımı ile gerçekleşen buluşmalar samimi sohbet ortamında gerçekleşti. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, Belediye Meclis Üyeleri ve Teşkilat Mensuplarının da hazır bulunduğu ziyaretlerde, seçim çalışmaları hakkında bilgi verilerek, vatandaşların beklentileri ve sorunları konuşuldu. AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert; “Yerel seçimlere çok az bir zaman kaldı. Bir ay kadar sonra sandıklara gideceğiz. Silivri tarihine baktığımızda AK Parti iktidarı döneminde, doğalgaz, köy yolları asfaltı, kapalı spor salonları, devlet hastanesi, adalet sarayı gibi pek çok hizmetin geldiğini görüyoruz. Okullarımıza pek çok derslik yapılarak, sınıf ortalamaları kolejlerle eşit seviyeye yaklaşmıştır. Biz hizmet eden herkese değer veriyoruz. Güzel projeler için, büyükşehrin ve iktidarın desteğini almanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Ben hem Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hem de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş’ın desteğini alarak geldim. Silivri için gerekli olan bütün projelerin uygulanacağının sözünü aldım.”

TARİHİ FIRSATI KAÇIRMAMANIZI İSTİYORUM

“Çanta Belediye Başkanlığı yaptığım dönemi ve Beylikdüzü’nde Teknik Başkan Yardımcılığı görevinde kazandığım tecrübeleri birleştirerek, Silivri’miz için gerekli ustalığı kazandığımı düşünüyorum. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş ile el birliği içinde Silivri’yi bir dünya şehri haline getireceğiz. Silivri dünyanın en güzel coğrafyalarından biri. Buranın kıymetini bilmek gerekir. Yaptığımız toplantılarda, Silivri’nin meselelerini konuştuk. İlçemiz ile ilgili çok güzel projelerimiz var. Ben her zaman halkın arasında olmaktan gurur duyan bir insan oldum. Hem halkın dertlerini dinledim hem de şehrin sorunlarını kendi gözlerimle gördüm. Sizin gördüğünüzü, hiç kimse size anlatamaz. Kapısını tıklatmadan odasına gireceğiniz, istediğiniz zaman arayabileceğiniz bir kardeşiniz olarak, ayağımıza kadar gelen bu tarihi fırsatı değerlendirmenizi istiyorum” şeklinde konuştu. Toplantılarda halkın gösterdiği ilginin kendisini çok mutlu ettiğini belirten Sert, seçimlerden sonra da ziyaretlerin devam edeceğini belirtti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.